Dyrenes Venn Strømsø Dyreklinikk

Dyrenes Venn Strømsø Dyreklinikk holder til sentralt på Strømsø i Drammen. Dyreklinikken er godt utstyrt og tilbyr det meste av tjenester til kjæledyr, som blant annet større utredninger, operasjoner, rehabilitering og poliklinikk.

LETT TILGJENGELIGE: Dyrenes Venn Strømsø har lange åpningstider og sentral beliggenhet. Vi vil at alle som har hund og katt skal ha mulighet til å komme til veterinær.

Et dyktig team bestående av veterinærer (dyrleger) og dyrepleiere sørger for at dyret ditt får den omsorg og hjelp det trenger. Her finner du et allsidig team, med bred kompetanse. Vi ønsker alltid å gjøre vårt beste, og møter både deg og dyret ditt med omsorg, forståelse og respekt. Det er viktig for oss at både dyr og eiere skal trives og føles seg ivaretatt, i tillegg til at selve behandlingen av dyret skal være den beste.

OMSORG FOR DYRENE: hos oss skal både pasient og eier føle seg trygg og godt ivaretatt

I tillegg til veterinærtjenester er vi forhandler av høykvalitets hunde- og kattefõr fra veterinærseriene til Royal Canin og Hills. Begge leverer velsmakende fôr av utsøkte råvarer.

Hos Dyrenes Venn Strømsø står kvalitet og kompetanse i fokus og det er viktig at både dyr og eiere vet at de er i trygge hender hos oss. Vi har konkurransedyktige priser og alltid gratis tannsjekk. På denne måten vil vi at alle dyr skal ha mulighet til å gå til veterinæren. Velkommen til oss!

Parkering ved klinikken

Ved Dyrenes Venn Strømsø dyreklinikk er det god mulighet for parkering utenfor dyreklinikken.

Ta kontakt

Hans Kiærs gate 6,
3041 Drammen

910 04 040

Stromso@dyrenesvenn.no

BESTILL TIME
PRISLISTE

Åpningstider

Mandag 08.00-20.00

Tirsdag 08.00-20.00

Onsdag 08.00-16.00

Torsdag 08.00-20.00

Fredag 08:00-16:00

Lørdag – søndag: Stengt

 

Her finner du oss

Tjenester vi tilbyr

Bestill time

Aktuelt

  • hund med hundebein

Farlig julemat til hund og katt

Julen betyr mye god mat og deilig bakst for oss mennesker. Det er en tid hvor både tobente og firbente gjerne koser seg litt ekstra. Dessverre er dette også en periode hvor vi opplever å [...]

Hund i varmen

Ta vare på hunden i varmen Hunder har ikke den samme evnen til å regulere kroppstemperatur som oss mennesker. Hunden har få svettekjertler, og vil først og fremst kvitte seg med varme via pesing. [...]

  • Hvit katt i en hage

Katt i varmen

Ta vare på katten i varmen Katter har ikke den samme evnen til å regulere kroppstemperatur som oss mennesker. Det er derfor svært viktig at vi tar godt vare på våre firbente venner i varmen, [...]