Sarpsborg

Sarpsborg 2018-06-04T08:27:39+00:00

Om klinikken

I desember 2016 gikk TAM Dyreklinikk/Borgvet inn i Dyrenes Venn kjeden og byttet navn til Dyrenes Venn Sarpsborg.

Som det siste tilskuddet i Dyrenes Venn ønsker vi både kunder og ansatte velkommen inn i Dyrenes Venn-kjeden. Dyrenes Venn har som mål å være den rimeligste på pris og beste på kvalitet og kompetanse i hele Østfold.

Hos oss er hensyn til dyrenes vel og ve en meget viktig faktor. Våre dyr er våre nærmeste og trenger det beste.

Vi i Dyrenes Venn skal være en dyreklinikk for alle. Vårt mål er å være den ledende dyreklinikken i Østfold, med åpen kontakt med våre kunder og samarbeidspartnere. Dyrenes Venn-kjeden har nå avdelinger over store deler av Østlandet, og har vært en formidabel suksess for våre brukere.

Nå står Østfold for tur og vi ønsker alle hunder, katter og andre dyrearter hjertelig velkommen til fremtidens dyreklinkk.

I tiden som kommer vil klinikken etterhvert ta mer og mer form av å være en del av Dyrenes Venn.

Foreløpig er klinikken fortsatt tilgjengelig på sarpsborg@dyrenesvenn.no

Telefonnummer: 69 61 25 17

Du kan også benytte vårt bestillingsskjema, men på grunn av stor pågang i klinikken anbefaler vi deg å ringe oss dersom du ønsker time samme dag eller tidlig neste morgen.

Åpningstider

Mandag: 10:00 – 18:00
Tirsdag: 10:00 – 18:00
Onsdag: 10:00 – 18:00
Torsdag: 10:00 – 18:00
Fredag: 10:00 – 18:00
Lørdag: stengt
Søndag: stengt

Ta kontakt

Klokkergårdveien 31
1711 Sarpsborg

69 61 25 17
sarpsborg@dyrenesvenn.no

Bestill time

Tjenester vi tilbyr

Vi er best på pris!

Med jevne mellomrom gjør norske medier prissjekker av dyreklinikker i Norge. Her kommer vi best ut av alle klinikker. Med kvalitet og kompetanse i fokus ønsker vi også å tilby konkurransedyktige priser.

Se våre priser

Aktuelt

Flått

- sykdommer og forebygging Hva er flått? Flått er blodsugende midd tilhørende «edderkoppfamilien». Den voksne flåtten har fire par med bein, ingen øyne, og kjeveparti med munndeler som har mothaker. Voksne flått måler ca 4-6mm [...]

LANSERING: OPPDRETTERAVTALE

SAMARBEID MELLOM OPPDRETTERE OG DYRENES VENN Dyrenes Venn er en kjede med til sammen 6 dyreklinikker i Oslo, Lillestrøm, Drammen og Sarpsborg. Vi har stort fokus på at alle som har hund og katt skal [...]

Her finner du oss

Adresse

Klokkergårdveien 31,
1711 Sarpsborg

Telefon
Epost