Dyrenes Venn Bærum Dyreklinikk

Dyrenes Venn Bærum Dyreklinikk holder til i moderne lokaler og tilbyr det meste av tjenester til kjæledyr. Dyreklinikken ligger sentralt plassert på Høvik i Bærum.

Hos dyreklinikken Dyrenes venn Bærum finner du god kompetanse og rikelig med omsorg for din beste venn. Vi er en personlig og liten klinikk hvor du som kunde alltid skal føle deg velkommen og godt ivaretatt. Vårt engasjement i dyrevelferd og dyrehelse, gjør at vi tilbyr behandling til en overkommelig og fornuftig pris.

Vi jobber tett sammen med våre søskenklinikker på Sinsen, Strømsø og Lillestrøm. Med dem utveksler vi kompetanse og erfaringer, slik at dyrene alltid skal få best mulig behandling.

Velutstyrt dyreklinikk 

Dyreklinikken vår er velutstyrt og har 3 konsultasjonsrom, røntgen, ultralyd, laboratorie, operasjonsstue, tannrom, og oppstalling for hund og katt. Vi har et godt utvalg av spesialfôr fra Hills og Royal Canin til katt og hund og et godt utvalgt av andre medisinske produkter.

Våre veterinærer og dyrepleiere

Et dyktig team bestående av veterinærer (dyrleger) og dyrepleiere sørger for at dyret ditt får den omsorg og hjelp det trenger. Her finner du et allsidig team, med bred kompetanse. Vi ønsker alltid å gjøre vårt beste, og møter både deg og dyret ditt med omsorg, forståelse og respekt. Det er viktig for oss at både dyr og eiere skal trives og føles seg ivaretatt, i tillegg til at selve behandlingen av dyret skal være den beste.

* I TRYGGE HENDER: Her ønsker resepsjonistene deg velkommen til Dyrenes Venn Bærum

Dyrebutikk

I tillegg til veterinærtjenester er vi forhandler av høykvalitets hunde- og kattefõr fra veterinærseriene til Royal Canin og Hills. Begge leverer velsmakende fôr av utsøkte råvarer.

*KVALITET OG KOMPETANSE: Hos Dyrenes Venn Bærum får du utsøkt fôr fra Royal Canin og Hills

Hos Dyrenes Venn Bærum står kvalitet og kompetanse i fokus. Vi har konkurransedyktige priser og også alltid gratis tannsjekk. Velkommen til oss!

Beliggenhet 

Dyrenes venn Bærum holder til i lyse og moderne lokaler på Høvik, rett ved Høvik-avkjøringen fra motorveien retning oslo. På Sandviksveien 36, 1363 Høvik. Vi tilbyr gratis parkering for våre kunder og har svært gode parkeringsfasiliteter ved klinikken. Vi har egne parkeringsplasser for akutte tilfeller når det virkelig haster med å få dyret inn på klinikken for øyeblikkelig behandling av veterinær.

*PARKERING RETT UTENFOR KLINIKKEN

Ta kontakt

Sandviksveien 36
1363 Høvik

64 80 86 64
baerum@dyrenesvenn.no

BESTILL TIME
PRISLISTE
LEDIG STILLING SOM DYREPLEIER
LEDIG STILLING SOM KLINIKKASSISTENT

Åpningstider

Åpningstider

Mandag 08.30 – 19.30

Tirsdag 08.30 – 16.00

Onsdag 08.30 – 19.30

Torsdag 08.30 – 16.00

Fredag 08.30 – 16.00

Lørdag-søndag: Stengt

Her finner du oss

Tjenester vi tilbyr

Bestill time

Aktuelt

  • hund med hundebein

Farlig julemat til hund og katt

Julen betyr mye god mat og deilig bakst for oss mennesker. Det er en tid hvor både tobente og firbente gjerne koser seg litt ekstra. Dessverre er dette også en periode hvor vi opplever å [...]

Hund i varmen

Ta vare på hunden i varmen Hunder har ikke den samme evnen til å regulere kroppstemperatur som oss mennesker. Hunden har få svettekjertler, og vil først og fremst kvitte seg med varme via pesing. [...]

  • Hvit katt i en hage

Katt i varmen

Ta vare på katten i varmen Katter har ikke den samme evnen til å regulere kroppstemperatur som oss mennesker. Det er derfor svært viktig at vi tar godt vare på våre firbente venner i varmen, [...]