Dyrenes Venn Bærum Dyreklinikk

Dyrenes Venn Bærum Dyreklinikk holder til i moderne lokaler og tilbyr det meste av tjenester til kjæledyr. Dyreklinikken er den 7. og nest nyeste i Dyrenes Venn-kjeden, og den ligger sentralt plassert på Høvik i Bærum.

 

Et dyktig team bestående av veterinærer (dyrleger) og dyrepleiere sørger for at dyret ditt får den omsorg og hjelp det trenger. Her finner du et allsidig team, med bred kompetanse. Vi ønsker alltid å gjøre vårt beste, og møter både deg og dyret ditt med omsorg, forståelse og respekt. Det er viktig for oss at både dyr og eiere skal trives og føles seg ivaretatt, i tillegg til at selve behandlingen av dyret skal være den beste.

* I TRYGGE HENDER: Her ønsker resepsjonistene deg velkommen til Dyrenes Venn Bærum

I tillegg til veterinærtjenester er vi forhandler av høykvalitets hunde- og kattefõr fra veterinærseriene til Royal Canin og Hills. Begge leverer velsmakende fôr av utsøkte råvarer.

*KVALITET OG KOMPETANSE: Hos Dyrenes Venn Bærum får du utsøkt fôr fra Royal Canin og Hills

Hos Dyrenes Venn Bærum står kvalitet og kompetanse i fokus. Vi har konkurransedyktige priser slik at alle dyr skal ha mulighet til å gå til veterinæren. Vi har også alltid gratis tannsjekk. Velkommen til oss!

Parkering rett utenfor klinikken

Dyrenes Venn Bærum Dyreklinikk tilbyr gratis parkering for våre kunder. Det er gode parkeringsmuligheter rett utenfor klinikken med akutt parkeringsplasser når det virkelig haster med å få dyret inn på klinikken for øyeblikkelig behandling av veterinær.

*PARKERING RETT UTENFOR KLINIKKEN

Ta kontakt

Sandviksveien 36
1363 Høvik

64 80 86 64
baerum@dyrenesvenn.no

BESTILL TIME
PRISLISTE
LEDIG STILLING SOM DYREPLEIER
LEDIG STILLING SOM KLINIKKASSISTENT

Åpningstider

Åpningstider

Mandag 08.30 – 19.30

Tirsdag 08.30 – 16.00

Onsdag 08.30 – 19.30

Torsdag 08.30 – 16.00

Fredag 08.30 – 16.00

Lørdag-søndag: Stengt

Her finner du oss

Tjenester vi tilbyr

Bestill time

Aktuelt

Hund i varmen

Ta vare på hunden i varmen Hunder har ikke den samme evnen til å regulere kroppstemperatur som oss mennesker. Hunden har få svettekjertler, og vil først og fremst kvitte seg med varme via pesing. [...]

  • Hvit katt i en hage

Katt i varmen

Ta vare på katten i varmen Katter har ikke den samme evnen til å regulere kroppstemperatur som oss mennesker. Det er derfor svært viktig at vi tar godt vare på våre firbente venner i varmen, [...]

Urinveisinfeksjon hos hund og katt

Hva er urinveisinfeksjon hos hunder og katter, og hva kan du som eier gjøre? Veterinæren informerer! Symptomer på en urinveisinfeksjon hos hunder og katter er at de tisser ofte. For dyret er det smertefullt å [...]

Vi er best på pris!

Med jevne mellomrom gjør norske medier prissjekker av dyreklinikker i Norge. Her kommer vi best ut av alle klinikker. Med kvalitet og kompetanse i fokus ønsker vi også å tilby konkurransedyktige priser.

Se våre priser