Hos dyreklinikken Dyrenes venn Bærum finner du god kompetanse og rikelig med omsorg for din beste venn. Vi er en personlig og liten klinikk hvor du som kunde alltid skal føle deg velkommen og godt ivaretatt. Vårt engasjement i dyrevelferd og dyrehelse, gjør at vi tilbyr behandling til en overkommelig og fornuftig pris. 

Vi jobber tett sammen med våre søskenklinikker på Sinsen, Tveita, Strømsø og Lillestrøm. Med dem utveksler vi kompetanse og erfaringer, slik at dyrene alltid skal få best mulig behandling. 

Velutstyrt dyreklinikk 

Dyreklinikken vår er velutstyrt og har 3 konsultasjonsrom, røntgen, ultralyd, laboratorie, operasjonsstue, tannrom, og oppstalling for hund og katt. Vi har et godt utvalg av spesialfor fra Hills og Royal Canin til katt og hund og et godt utvalgt av andre medisinske produkter.

Dyrenes venn Bærum Dyreklinikk har et godt utvalg av spesialfor fra Hills og Royal Canin til katt og hund og et godt utvalgt av andre medisinske produkter.

Tjenester til en fornuftig pris 

Vi ønsker at alle skal ha råd til å gi dyrene sine den behandlingen de trenger. Derfor tilbyr vi utredning av sykdom og rutinebehandlinger til markedets beste pris, i tillegg til en gratis tannsjekk. 

Her er noen priseksempler: 

  • Vaksine – 590 kr 
  • Konsultasjon opp til 30 min – 995 kr 
  • HD + AD røntgen – 1780 kr 
  • Kastreringspakke, hunnkatt (inkl chip og vaksine) – 2 090 kr 
  • Kastreringspakke, hannkatt (inkl. chip og vaksine) – 1570 kr 
  • Kastrering, hunnkatt – 1 890 kr 
  • Kastrering, hannkatt – 950 kr 
Se priser for alle våre tjenester

Oppdrettere 

Er du oppdretter anbefaler vi at du oppretter en oppdretteravtale med oss, slik at du får rabatterte priser. 

Engasjerte ansatte med høy kompetanse 

Sjefsveterinær Sanne Lundahl Andersen 

Sanne er en sprudlende person som fungerer som allmennpraktiserende veterinær som behandler alt fra tenner til bløtvevskirurgi. Hun er veldig opptatt av at eier og dyr skal føle seg godt ivaretatt. Hun er uteksaminert fra University of Veterinary Medicine i Budapest. 

Veterinær Siv Skovholt 

Siv er en allmennpraktiserende veterinær og stortrives med det. Hun møter deg alltid med et stort smil og en glødende interesse i å hjelpe deg og din firbente venn, og legger sjela si i å finne løsninger som passer dere. Siv er uteksaminert fra University of Veterinary Medicine i Budapest. 

Dyrepleier Camilla Falck 

Camilla ble uteksaminert fra veterinærhøgskolen i Oslo som autorisert dyrepleier i 2013. Hun har jobbet ved flere klinikker og har bred erfaring. Hennes kompetanse er med på å heve kvaliteten på behandlingen vi gir. Camilla er ekstra interessert i smertelindring og har tatt etterutdanning innen anestesi og smertebehandling ved NMBU. 

Klinikkansvarlig Sondre Ihlen

Sondre er motoren som får klinikken til å gå rundt og er veldig engasjert i jobben sin. Han er opptatt av at eiere, dyr og kolleger føler seg velkommen og godt ivaretatt her på Dyrenes Venn Bærum. 

Beliggenhet 

Dyrenes venn Bærum holder til i lyse og moderne lokaler på Høvik, rett ved Høvik-avkjøringen fra motorveien retning oslo. På Sandviksveien 36, 1363 Høvik. Vi tilbyr gratis parkering for våre kunder og har svært gode parkeringsfasiliteter ved klinikken.

Bestill time