Dyrepleier hos Evidensia koser med en katt

DET VIKTIGSTE FOR DEG

er det viktigste for oss

Det spiller ingen rolle om det gjelder enkel vaksinering eller avansert operasjon. For oss er hvert besøk og hver pasient like viktig.
IVC Evidensia

Nå får du 25% rabatt på pelsstell og kloklipp

Sliter katten din med tovete vinterpels? Nå som det endelig begynner å bli litt varmere er det en god anledning til å få bukt med flokene. Nå får du 25% rabatt på pelsstell til katt inkludert sedasjon. 

Les mer om pelsstellkampanjen

Trenger du hjelp med å klippe klør? Vi hjelper deg gjerne og akkurat nå får du 25% rabatt på kloklipp til hund, katt og gnager. I tillegg har vi klippekort på kloklipp, og du får hver 5. klipp gratis!

Valpens første besøk

Har du forsikret katten din? 25% rabatt på vaksine og vaksinering for nye Agria-kunder

I samarbeid med Agria ønsker vi å løfte kattens status i samfunnet. I mars og april får alle som tegner katteforsikring hos Agria 20% rabatt på forsikringen. Du får ytterligere 10% avslag om katten er chipmerket.

I tillegg får alle som tegner katteforsikring hos Agria i denne perioden 25% rabatt på vaksine og kastrering hos alle Evidensia-klinikker opptil 3 måneder etter tegnet forsikring. 

Timebestilling når det passer for deg

Online booking

GODE RÅD OM FRISKE OG SYKE KJÆLEDYR

SØK I ARTIKLER

PÅ VAKT NÅR DU TRENGER DET

VETERINÆRVAKT I HELE NORGE
Infographic - god ernæring lønner seg

Riktig ernæring er helseforebyggende! 

Når du gir dyret ditt et sunt kosthold med fôr av høy kvalitet, forebygger du dårlig helse. Du øker samtidig dyrets muligheter til å leve et langt og godt liv. 

Purina Expert Care Nutrition vedlikeholdsfôr er eksklusivt utviklet for Evidensia i samarbeid med våre veterinærer. Det er et komplett balansert fôr av høy kvalitet for hunder og katter. 

Gratis tannsjekk for hund og katt

Alltid gratis tannsjekk

ved alle våre dyreklinikker

Tannproblemer kan være svært vanskelig å oppdage, og dyret kan ha opplevd smerter over lengre tid. Ved å tilby gratis tannsjekk håper vi at flere får sjekket tannhelsen til dyret i tide!

8 steg til hundens og kattens helse

Forebygging lønner seg

Det er bedre å forebygge enn å behandle!

Det finnes i hovedsak åtte forebyggende behandlinger for hund og  katt. Les våre råd til ukentlige og årlige undersøkelser av ditt kjæledyr. 

IVC Evidensia
Dyreklinikker og dyresykehus
IVC Evidensia
Veterinærer og dyrepleiere
IVC Evidensia
Pasienter behandles hvert år

Aktuelt

Spanderer-hver-5

Klippekort – vi spanderer hver 5. kloklipp, ormekur og vaksine

Visste du at vi spanderer hver 5. koklipp*? Vi har også klippekort på ormekur og vaksiner. Det er spesielt viktig å følge opp disse tre tingene for å forebygge potensielle skader eller sykdommer hos ditt dyr. Vi ønsker å se flere friske og lykkelige dyr, og derfor har vi klippekort på disse behandlingene ved alle våre klinikker.

Les mer