Konkurranse: bli med i trekningen av 6 måneders forbruk av Royal Canin fôr til din hund eller katt

Bestill time eller del ditt beste sommerbilde av din 4-bente venn på Facebooksiden til din Dyrenes Venn klinikk – bli med i trekningen av 6 måneders forbruk av Royal Canin fôr til din hund eller katt

Hvordan delta?

Bestill time  (for på delta i trekningen må den bestilte timen gjennomføres)

eller

Del ditt beste sommerbilde av din 4-bente venn på Facebooksiden til din Dyrenes Venn-klinikk (se vilkår nederst på denne siden)

Dette kan du vinne:

Vinn 6 måneders forbruk av Royal Canin fôr til din hund

Siden 1968 har Royal Canin studert de unike helsebehovene til hunder til minste detalj. Siden da har Royal Canin lært at den minste ernæringsmessige forskjellen kan utgjøre en stor forskjell for kjæledyrets liv og helse. Hver enkelt oppskrift tilpasses for å gi det eksakte nivået av naturlige antioksidanter, vitaminer, fiber, prebiotika og mineraler som er nødvendig for ditt kjæledyrs unike helsemessige behov.

Vinn 6 måneders forbruk av Royal Canin fôr til din katt

Siden 1968 har Royal Canin studert de unike helsebehovene til katter til minste detalj. Siden da har Royal Canin lært at den minste ernæringsmessige forskjellen kan utgjøre en stor forskjell for kjæledyrets liv og helse. Hver enkelt oppskrift tilpasses for å gi det eksakte nivået av naturlige antioksidanter, vitaminer, fiber, prebiotika og mineraler som er nødvendig for ditt kjæledyrs unike helsemessige behov.

Vilkår for konkurransen:

  • Konkurransen gjelder i perioden 17.08.2020-31.08.2020
  • Bestill time og gjennomfør den bestilte timen eller kommentere konkurransen på våre Facebooksider med et sommerbilde av ditt kjæledyr som brukes som vårt bakgrunnsbilde på Facebook. Husk at bildet må være liggende (breddeformat) for at vi skal kunne bruke det – og at du må ha opphavsretten.
  • Vinneren blir plukket ut 01. september.
  • Premien blir sendt hjem til vinnerene
  • Vinnerne blir annonsert i vårt neste nyhetsbrev.
  • En deltaker vinner 6 måneders forbruk Royal Canin fôr til sin hund definert som 6 sekker fôr.
  • En deltaker vinner 6 måneders forbruk Royal Canin fôr til sin katt definert som 6 sekker.
  • Det trekkes totalt 2 vinnere for hele Dyrenes venn-kjeden.
  • Ansatte og familie av ansatte i Dyrenes Venn og leverandører av Dyrenes Venn kan ikke delta i konkurransen,