VG avdekket store prisforskjeller i veterinærbransjen. Her har du prisvinneren!

I VGs siste pristest ble Dyrenes Venn kåret til den store vinneren for åttende år på rad. Testen viser at det er store penger å spare på å velge riktig veterinærtjeneste.

Du kan spare mye ved å velge behandlinger som for eksempel tannrens, kastrering, ID-chip og keisersnitt hos oss. En tannrens for hund og katt koster hos oss 1.499,-, mens markedsprisen er 3737,-. Det betyr at du kan spare over 60% av prisen på å bruke Dyrenes Venn!

Det er helt sykt, og tannrens er et godt eksempel på hvor enorme prisforskjellene kan være på samme behandling. Vår behandling er akkurat lik den man ville fått hos dem som tar 4000 kroner eller 2800 kroner. Veterinæren bruker samme utstyret, gjør undersøkelser, tar røntgen, gir anestesi, polerer og får assistanse av dyrepleier, forteller en av gründerne bak Dyrenes Venn, Geir Marring, til VG.

Dyrenes helse kommer først

Vår lave pris skal aldri gå på bekostning av kvalitet og kompetanse. Dyrenes helse kommer alltid først. Vårt utstyr er akkurat det samme som hos de fleste andre klinikker og våre ansatte er like dyktige som andre i bransjen. Derfor kan du være sikker på at ditt dyr blir godt ivaretatt hos alle våre klinikker.

Vårt fokus er god dyrehelse til riktig pris. Våre veterinærer og dyrepleiere brenner for yrket og gir rikelig med omsorg til alle våre kunder og pasienter. Våre lave priser, lange åpningstider og sentrale beliggenheter skal gi en lavere terskel for å dra til veterinæren. Dette vil skape en bedre dyrehelse og lykkeligere liv for våre firbente venner.

Prispresser

Dyrenes Venn ble startet av Geir Marring. Geir ble som hundeeier lei av de høye prisene i veterinærbransjen og bestemte seg for å gjøre noe med saken. Kort tid etter ble Dyrenes Venn opprettet og vi feiret ti år i januar 2020.

Vi har vært en prispresser fra første dag, og nå skal prisene presses ytterligere ned, forteller Geir.

Vi har klinikker på Sinsen, Eiker, Strømsø, Sarpsborg, Lillestrøm og Tveita. Vi har også akuttvakttelefon hver dag hele året frem til klokken 23 i Oslo dersom sykdom skal inntreffe utenfor våre ordinære åpningstider.

Klikk her for å bestille time hos din lokale klinikk!

Du kan også ringe 22 12 00 00.

Du kan se hele pristesten her.