Tannsteinrens kun kr 899,- i oktober og november 2020

Bestill time her

Dyrenes Venn er en norsk dyreklinikk-kjede med stort fokus på bedre dyrehelse. Derfor har vi i oktober 2020 og november 2020 tannsteinrens til en ekstra god pris kun kr 899,-

For å få kampanjeprisen kr 899,- må timen bestilles i løpet av oktober og november og gjennomføres innen 31 desember 2020.

Hos Dyrenes Venn tar vi helsen til din beste venn på alvor, vi er like bra, bare billigere. Vi kaller det for “Veterinærtjenester til riktig pris”. Det er vår måte å bidra til at flere kan gå til veterinæren, som igjen fører til bedre dyrehelse.

Bestill tannsteinrens til kun kr 899,- i hele oktober og bli med i trekningen av en Mammut tursekk

Alle som bestiller og gjennomfører time i hele oktober ved en av Dyrenes Venn 6 klinikker, er med i trekningen. Det trekkes en vinner på hver klinikk av samtlige som bestiller og gjennomfører time. Vinneren tekkes uavhengig om det er fjerning av tannsteinrens eller andre ting man har time for.

-30% på alle dentale produkter også dental fôr i hele oktober 2020

En del tannsykdommer kan forebygges i hverdagen av eiere selv. Dette ved daglig tannpuss, endring fra boksemat til tørrfôr, gjerne spesial tannfôr og bruk av spesielle tyggeben. Derfor har Dyrenes Venn-kjeden -30% på dentale produkter og dental fôr i hele oktober 2020 tillegg til tannsteinrens til kun kr 899,-

GRATIS GAVE ved kjøp av 2 sekker fôr fra Royal Canin

Ved kjøp av 2 sekker Royal Canin hunde- eller kattefôr i hele oktober får du enten med en gratis matskål til hund eller et gratis børstesett til katt fra Royal Canin.

 

Gratis gave medfølger også ved kjøp av 2 sekker dental fôr til -30% i hele oktober.

Gratis børstesett til katt ved kjøp av 2 sekker Royal Canin fôr i hele oktober.

Gratis matskål til hund ved kjøp av 2 sekker Royal Canin fôr i hele oktober.

Hvorfor bør du fjerne tannstein på din hund eller katt?

75 % av alle hunder og katter over 2 år har et eller annet problem med tennene. Det regnes med at nærmest alle hunder og katter over 5 år har ett tannproblem. Mange hunder går med kroniske smerter uten at eierne er klar over dette. Den vanligste årsaken er mye tannstein med påfølgende betennelser eller knekte tenner etter hardhendt lek eller biting.

Symptomer på at noe er galt med tenner og munnhelse kan være:

  • dårlig ånde
  • sikling
  • endring i atferd og spisemønster
  • rødme og blødninger i tannkjøttet
  • knekte tenner

Dyrenes Venn tilbyr alltid gratis tannsjekk.

Unnskyldende hund med triste øyne

Tannpuss er en viktig del av det daglige stellet av din hund

Tannpuss er en viktig del av det daglige stellet av din hund, akkurat som hos oss mennesker dannes det daglig plakk og belegg på tennene. Dersom dette belegget får lov til å bli liggende på tennene vil det over tid mineralisere seg og bli til tannstein. Tannstein inneholder mye bakterier og dette kan skape problemer for hunden dersom det ikke blir fjernet ved en tannrens utført hos dyrlegen.

Hos syke hunder og katter med mye tannstein og tannsykdommer har man funnet bakterier fra munnhulen i nyrer, hjertesekk og ledd.  Dette er da bakterier som spres fra munnen gjennom blodbanen. Vi anbefaler derfor at det blir utført en årlig tannrens hos dyrlegen etterfulgt av daglig tannpuss slik at hunden din har en frisk ånde og en sunn munn. Enkelte små raser har behov for oftere tannrens en andre raser. Ved tannrens hos dyrlegen vil vi kunne oppdage knekte tenner, tannsykdommer i et tidlig stadium og kan stoppe eller forsinke utviklingen av sykdommen.

Det er bevist at hunder og katter får akkurat de samme tannsykdommene som oss mennesker. De har samme smertefølelse ved tannproblemer som oss.

En knekt tann med åpning inn til nerven vil være like vond for din hund eller katt som for deg selv. Så derfor oppfordre vi til tannpuss, tyggeben, eventuelt spesial fòr og jevnlig sjekk hos dyrlegen for å holde en sunn og frisk munn hos din hund og katt. Derfor tilbyr Dyrenes Venn alltid gratis tannsjekk.