Dyrenes Venn er en norsk dyreklinikk-kjede med norske eiere, hvor en av eierne og grunnleggerne er Geir Marring. Filosofien til Geir er at det er alt for dyrt å gå til veterinær for vanlige folk, og det gjør at mange utsetter å behandle kjæledyret sitt. Dyrenes Venn gjør det mulig for alle å få undersøkt hunden eller katten sin og vi er opptatt av kvalitet og dyrevelferd til riktig pris. Vi er med på å fremme god dyrehelse.

Dyrenes Venn – Lange norske tradisjoner tilbake til 2009

Dyrenes Venn kjeden har sitt opphav i Sinsen Dyreklinikk som ble grunnlagt i 2009 og kjeden ble opprettet i 2014. Dyrenes Venn teller i dag 6 klinikker fordelt på Sinsen, Tveita, Lillestrøm, Eiker, Strømsø og Sarpsborg.

Norsk dyreklinikk-kjede med norsk eier

Geir er oppvokst på østkanten i Oslo og eier i dag en gård utenfor Oslo, hvor han bor med familien sin. På gården sin tar han og familien i mot barn med ulike behov, folk som har falt litt utenfor samfunnet og andre som ønsker å utvikle seg i møte med dyr. På gården har de foruten hunder både sauer, katter og hester og flere andre dyr. Geir driver i tillegg Oslo Hundeskole.

For Geir så er det viktig at Dyrenes Venn sine ansatte har positive holdninger og leverer kvalitet til våre kunder. I Dyrenes Venn er det svært dyktige ansatte som leverer veterinærtjenester til riktig pris. Dette gjør at kundene til Dyrenes Venn kan ta vare på sin 4-bente bestevenn på en god måte uten det skal koste mer enn nødvendig, noe som vises ved at vi har vunnet pristester fra 2012-2020.

Dyrenes Venn – har vunnet pristester fra 2012 til 2020

Dyrenes Venn har vunnet pristestene de siste årene i VG, Aftenposten, Drammens Tidene, Romerikers Blad og underbygger Dyrenes Venn sitt mål, veterinærtjenester til riktig pris!

Dyrenes Venn er også NRK og TV2 sine førstevalg ved innhenting av informasjon i dyre-relaterte oppslag.

Vi er den kjeden som fremmer bedre dyrehelse i Norge.

Sjekk prisene våre.