Gard Daniel Isaksen

Gard Daniel Isaksen

Som leder av Dyrenes Venn varmer det å tenke over vårt fokus på god dyrehelse til riktig pris. Kjeden vår jobber for at det skal bli lavere terskel for å ta dyret med til dyrlegen. Med vårt fokus på riktig pris håper vi at flere får mulighet til å ta dyret sitt til veterinær, og dermed bedre dyrehelse.

I USA ligger en av verdens største dyreklinikk-kjeder Banfield Pet Hospitals. De har over 1000 klinikker, og jeg fikk nylig gleden av å sitte til bords med dem under en konferanse i Danmark. Det som er beundringsverdig med Banfield er at de er veldig opptatt av dyrehelse og forebyggende helsetiltak for dyr. Derfor har de laget et program der medlemmene får tilgang til gratis veterinærtjenester et visst antall ganger i løpet av et år. Dette gjør at pasientene deres er innom klinikken flere ganger i året for sjekk og forebyggende behandling, og sykdom og smerte kan oppdages tidligere. Dersom de oppdager noe ved dyret som ikke dekkes av programmet får eier tilbud om videre behandling til en rabattert pris. Jeg ser likhetstrekk mellom oss og dem – vi er også opptatt av god dyrehelse og at det skal være lav terskel for å komme til veterinæren.

I Romerikes blad ble det nylig gjennomført en pristest, hvor Dyrenes Venn Lillestrøm Dyreklinikk kom best ut i testen. Når jeg i tillegg ser og får tilbakemelding på den flotte jobben Didrik og Lena gjør på Lillestrøm gjør det meg stolt. De brenner for klinikken og for hver eneste kunde som er innom.

Selv om vi er opptatt av det å ha riktige priser, er det aller viktigste at det er kvalitet i arbeidet. Jeg har vært så heldig å overvære operasjoner, og kan nevne en sammen med vår svært dyktige og solide veterinær Kristine og vår alltid dyktige dyrepleier Ina. Når jeg fikk se hvordan de var opptatt av dyrets ve og vel før, underveis og ikke minst etter operasjon, blir jeg virkelig stolt av å være kollega. 

Så det er med stolthet at jeg ser at vi leverer i forhold til vårt løfte – god dyrehelse til riktig pris. Dyret ditt har det godt hos Dyrenes Venn!

Så kjære leser og dyreelsker – gjør som mange andre, bruk en norsk klinikk-kjede som er opptatt av god dyrehelse til riktig pris.  Du blir møtt av svært dyktige og blide kolleger på alle våre seks klinikker. Jeg håper at dere tar turen innom oss, vi kan ditt dyr!

Med vennlig hilsen

Gard Daniel Isaksen

Adm. Direktør Dyrenes Venn