Her kan du se hvilke stillinger vi har utlyst nå:

Sinsen, Oslo

Tittel: Veterinær

Stillingstype: Fast stilling

Vi tilbyr høy lønn og spennende utfordringer – Dyrenes Venn Sinsen søker erfaren veterinær til 100% fast stilling.

Dyrenes Venn Sinsen Dyreklinikk søker dyktig og erfaren veterinær med høyt fokus på å yte god service for pasienter og har høy faglig kompetanse. Klinikken er kjent for å ha høy aktivitet og du vil bli del av et hyggelig arbeidsmiljø.

Vi ser etter en veterinær som liker å jobbe i et hektisk miljø, er service innstilt og vil være med å videreutvikle Dyrenes Venn Sinsen.

Hos Dyrenes Venn vil du få mulighet til å videreutvikle din faglige kompetanse og du vil jobbe på en svært moderne og velutstyrt klinikk med fokus på faglig behandling. Vi skal satse på deg og du vil få gode muligheter til å utvikle deg faglig.

Vi tilbyr meget gode lønnsbetingelser for riktig person, søkere med kirurgisk kompetanse vil blir foretrukket.

Dyrenes Venn-kjeden har tre klinikker i området rundt Oslo, to klinikker i Drammen, en i Østfold. Tilsammen har vi nå omtrent 90 ansatte fordelt på alle klinikkene. Dyrenes Venn er en kjede i stadig vekst. Klinikken på Sinsen er den største klinikken i kjeden og kan by på godt og trivelig arbeidsmiljø. Klinikken er moderne og godt utstyrt, der vi kan tilby de fleste behandlinger innen smådyrmedisin. Vi er lokalisert sentralt på Sinsen, ca. 5 minutters gange fra Sinsen T-bane.

Søknadsfrist: 05. desember 2019
Søknad og CV sendes til soknader@dyrenesvenn.no.
Ved spørsmål; kontakt Administrerende Direktør Gard Isaksen på mobil 917 67 294

Send oss gjerne en åpen søknad om du er på jakt etter stilling i dyreklinikk. Vi er en stor kjede i vekst og er alltid på jakt etter gode kandidater.

Søknad og CV sendes til soknader@dyrenesvenn.no

Ved spørsmål; kontakt Administrerende Direktør Gard Isaksen på mob. 917 67 294.