Ledige stillinger

Ledige stillinger2018-08-16T10:42:14+00:00

Her kan du se hvilke stillinger vi har utlyst nå:

Dyrenes Venn Sinsen Dyreklinikk tilbyr nå en spennende stilling som dyrepleier. Dyrenes Venn er en kjede i stadig vekst. Avdelingen på Sinsen er den største klinikken i kjeden og kan by på godt og trivelig arbeidsmiljø. Klinikken er moderne og godt utstyrt, der vi kan tilby de fleste behandlinger innen smådyrmedisin. Vi er lokalisert sentralt på Sinsen, ca 5 minutters gange fra Sinsen T-bane.

Vi søker en autorisert dyrepleier som er engasjert, utadvendt og pliktoppfyllende, som liker å jobbe i team, men som også har gode evner til å jobbe selvstendig.  Du må trives i en hektisk hverdag med håndtering av telefoner, kunder, pasienter, tannrens, anestesi med mer. Vi har særlig fokus på kundeservice, der godt humør og omtanke for folk og dyr vektlegges.

Hos Dyrenes Venn vil du få mulighet til å utvikle din faglige kompetanse og du vil jobbe på en svært moderne og velutstyrt klinikk med fokus på faglig behandling. Vi skal satse på våre ansatte og du vil få gode muligheter til faglig og karriere utvikling.

Vi tilbyr:
 Fast 100% stilling ved Dyrenes Venn Sinsen Dyreklinikk
 Gode betingelser og gode utviklingsmuligheter med faglig påfyll
 Spennende og varierte arbeidsdager

Kvalifikasjoner:
 Autorisert dyrepleier
 Gode norskkunnskaper
 Ønskelig med noen års arbeidserfaring, men vi oppfordrer også nyutdannede til å søke.

Personlige egenskaper:
 Du er en motivert dyrepleier som trives i en hektisk hverdag
 Du er løsningsorientert og lærevillig
 Du yter god service og er kvalitetsbevisst
 Du er strukturert

Stillingen inngår i vaktturnus i ukedager og etter oppsatt turnus i helger.

Søknadsfrist: snarest

Søknad og CV sendes til soknader@dyrenesvenn.no.

Ved spørsmål; kontakt Administrativ Leder Regine Johansen Rød på tlf. 920 90 996

Tiltredelse: etter avtale.

Tittel: Veterinær

Stillingstype: Fast stilling

Søknadsfrist: 1. september 2018

Dyrenes Venn kjeden har to klinikker i Drammen, en i Østfold og tre området rundt Oslo. Tilsammen har vi nå omtrent 90 ansatte fordelt på alle klinikkene, der kjeden er i stadig vekst.

Klinikken på Sinsen er den største klinikken i kjeden og kan by på godt og trivelig arbeidsmiljø. Klinikken er moderne og godt utstyrt, der vi kan tilby de fleste behandlinger innen smådyrmedisin. Vi er lokalisert sentralt på Sinsen, ca. 5 minutters gange fra Sinsen T-bane.

Dyrenes Venn Sinsen Dyreklinikk søker nå en dyktig og motivert veterinær med høyt fokus på yte god service for pasienter. Klinikken er kjent for å ha høy aktivitet og du vil bli del av et hyggelig miljø med høy faglig kompetanse.

Vi søker bredt og ønsker oss en veterinær som har noen års erfaring fra veterinæryrket. Det kan også være aktuelt med ambisiøse personer som ikke har lang fartstid, slik at nyutdannede oppfordres til å søke. Vi ser etter personer som er utadvendte, service innstilte og som liker å jobbe i et hektisk miljø og som ønsker å videreutvikle seg. Har du et spesialfelt eller ønsker om å få det, er vi selvfølgelig meget interessert i å høre fra deg.

Hos Dyrenes Venn vil du få mulighet til å utvikle din faglige kompetanse og du vil jobbe på en svært moderne og velutstyrt klinikk med fokus på faglig behandling. Vi skal satse på våre ansatte og du vil få gode muligheter til faglig utvikling. Gode lønnsbetingelser for riktig person.

Søknadsfrist: 1. september 2018

Søknad og CV sendes til soknader@dyrenesvenn.no. Ved spørsmål; kontakt Administrerende Direktør Gard Isaksen på mob 917 67 294.

Andre Stillinger

Send oss gjerne en åpen søknad om du er på jakt etter stilling i dyreklinikk. Vi er en stor kjede i vekst og er alltid på jakt etter gode kandidater.

Søknad og CV sendes til soknader@dyrenesvenn.no

Ved spørsmål; kontakt Administrerende Direktør Gard Isaksen på mob. 917 67 294.