Ledige stillinger2021-12-28T11:21:42+01:00

Send oss gjerne en åpen søknad om du er på jakt etter stilling i dyreklinikk. Vi er en stor kjede i vekst og er alltid på jakt etter gode kandidater.

Søknad og CV sendes til soknader@dyrenesvenn.no

Ved spørsmål; kontakt Administrerende Direktør Gard Isaksen på mob. 917 67 294.

Her kan du se hvilke stillinger vi har utlyst nå:

Dyrenes Venn kjeden har til sammen åtte klinikker; to i Drammen, en i Sarpsborg og fem i området Oslo omegn. Til sammen har vi ca.100 ansatte fordelt på klinikkene. Felles for klinikkene våre er dynamiske og gode arbeidsmiljø, med gode utviklingsmuligheter. Klinikkene våre er tilknyttet hovedavtalen med DNV og har en lokal tariffavtale.

Dyrenes Venn Sinsen Dyreklinikk er en stor, moderne og velutstyrt smådyrklinikk med mange forskjellige kasus. Vi kan tilby de fleste generelle behandlinger innen smådyrmedisin. Klinikken består blant annet av røntgen, ultralyd, tannrøntgen, operasjonssal og tannrom med to tannunits og gassanestesi samt en moderne Idexx lab. Vi er lokalisert sentralt på Sinsen med ca. 5 minutters gange fra kollektivtransport.

Vårt flotte team utgjør 14 veterinærer, 6 dyrepleiere, 11 assistenter og 4 resepsjonister. Stillingen som veterinær vil bestå av både kirurgiske og polikliniske oppgaver. 

Dyrenes Venn kjeden har ansatte med bred kompetanse. Hos oss får du muligheter for etter- og videreutdanning. Vi tilbyr gode utviklingsmuligheter for den rette personen, både på Sinsen Dyreklinikk samt innad i kjeden og hos våre samarbeidspartnere. 

 

Vi søker etter deg som:

 • Du har minst 2 års relevant arbeidserfaring innen klinisk smådyrpraksis.
 • Du bør ha solid faglig tyngde og generell kunnskap innenfor indremedisin, kirurgi og odontologi. 
 • Det er en fordel om du har generelle kunnskaper innenfor bildediagnostikk med røntgen og ultralyd 

 

Personlig egenskaper:

 

 • Vi ser etter personer som er utadvendte, har godt humør, er løsningsorientert og strukturert med stor arbeidskapasitet
 • Du er dedikert og interessert i å utvikle deg selv og klinikken
 • Du bør like å jobbe i et utfordrende og hektisk miljø 

 

Fortrinnsvis ser vi etter en veterinær med 2 års erfaring, men det er også aktuelt med ambisiøse personer som ikke har lang fartstid. Er du nyutdannet oppfordres du til å søke. 

 

Dyrenes Venn satser på sine veterinærer og kan tilby kursing, god veiledning og støtte. Dersom du har et spesialfelt eller ønsker om å få det, er vi selvfølgelig meget interessert i å høre fra deg.

 

Vi kan tilby gode lønnsbetingelser for riktig person. 

 

Søknadsfrist: snarest

 

Søknad og CV sendes til soknader@dyrenesvenn.no.

Ved spørsmål; kontakt Klinikksjef Karoline Riiser Haraldsen på mob. 980 26 746 eller Administrerende Direktør Gard Isaksen på mob 917 67 294.

Dette er Dyrenes Venn-kjeden:

Dyrenes Venn kjeden har to klinikker i Drammensområdet, en i Sarpsborg og fem klinikker i Oslo omegn. Til sammen har vi ca 100 ansatte fordelt på våre 8 klinikker. Felles for alle klinikkene er dynamiske og gode arbeidsmiljø, med gode utviklingsmuligheter. Klinikkene er tilknyttet hovedavtalen med DNV og har en lokal tariffavtale. 

Dette er Dyrenes Venn Lillestrøm:

Klinikken er lokalisert lokalt i Lillestrøm og deler lokaler med hundefrisør Sniff Snaff Snute. Den er veletablert og har tilsvarende stort kundegrunnlag. Teamet består av en fin gjeng veterinærer og dyrepleiere/assistenter. Dyrenes Venn Lillestrøm utlyser nå en spennende stilling som sjefsveterinær ved klinikken.

Hvem er du? 

Vi ser etter en dyktig og erfaren smådyrsveterinær. Med dette menes en veterinær som er faglig sterk og trygg i faget. Det er ønskelig at du har kompetanse innen bløtvevskirurgi. Du både kan og har et ønske om å være med og utvikle både klinikken og dine kollegaer. Som sjefsveterinær er det en fordel at du har erfaring innen ledelse, men dette er ikke et krav. Du vil være med å ta viktige avgjørelser, og sørge for at daglig drift utføres etter kjedens retningslinjer. Du har et imøtekommende vesen hvor kommunikasjon med kunder og kollegaer faller deg naturlig.

Personlige egenskaper:

 • Karismatisk
 • Samarbeidsvillig
 • Målbevisst
 • Positiv
 • Rettferdig
 • Fleksibel
 • Ærlig

Dyrenes Venn Lillestrøm tilbyr:

 • Svært gode lønnsvilkår
 • Gode utviklingsmuligheter
 • Kurs
 • God veiledning og støtte
 • Spennende og lærerik hverdag
 • Godt og dynamisk arbeidsmiljø
 • Trygge og inspirerende kollegaer
 • Velutstyrt klinikk

Høres dette ut som en jobb for deg? Ikke nøl med å sende oss en søknad, kanskje det er du som blir et viktig tilskudd til vårt team.

Søknadsfrist: Snarest

Søknad og CV sendes til soknader@dyrenesvenn.no

Ved spørsmål, kontakt Administrerende Direktør Gard Isaksen på tlf 917 67 294.

Dyrenes Venn Bærum Dyreklinikk

Dyrenes Venn er en profesjonell dyreklinikk kjede lokalisert i østlandsområdet med ca. 100 ansatte. Felles for alle våre klinikker er det dynamiske og gode arbeidsmiljøet, med gode utviklingsmuligheter. Klinikkene våre er tilknyttet hovedavtalen med DNV og har en lokal tariffavtale.

Siden åpningen i slutten av 2020 har vår moderne og godt utstyrte klinikk opplevd vekst. Det er stor pågang fra kunder med mange ulike kasus. Vi har en ambisjon om å bli den foretrukne klinikken i Bærums området ved å tilby god service og attraktive åpningstider til våre kunder.

Klinikken er moderne utstyrt og har en sentral beliggenhet på Høvik, noe som sikrer god kundetilstrømming.

Dyrenes Venn kjeden har ett stort antall ansatte med både bred og tung kompetanse. Dette gir muligheter for etter/videreutdanning, som igjen gir utviklingsmuligheter for den rette personen både i DV Bærum Dyreklinikk, samt innad i kjeden og hos våre samarbeidspartnere. Du vil alltid ha gode kollegaer som kan hjelpe og støtte deg.

Hvem er du som vi søker? Vi ser etter deg som har stor interesse for faget, er ambisiøs og pliktoppfyllende av natur. Du må ha et ønske om å være med å bygge Dyrenes Venn Bærum fremover. Av personlige egenskaper ser vi etter ærlige, utadvendte og positive mennesker.

Vil du være en del av et team med gode utviklingsmuligheter, både personlig og profesjonelt oppfordrer vi deg til å søke.

Dyrenes Venn satser på sine veterinærer og kan tilby kursing, god veiledning og støtte.

Vi tilbyr attraktive arbeidstider uten vakt. Dyrenes Venn har et godt lønnssystem med gode muligheter. 

Søknadsfrist: snarest

Søknad og CV sendes til soknader@dyrenesvenn.no.

Ved spørsmål; kontakt Administrerende Direktør Gard Isaksen på mob 917 67 294.

Dyrenes Venn Tveita 

Dyrenes Venn er en profesjonell dyreklinikk kjede lokalisert i østlandsområdet med ca. 100 ansatte. Felles for alle våre klinikker er det dynamiske og gode arbeidsmiljøet, med gode utviklingsmuligheter. Klinikkene våre er tilknyttet hovedavtalen med DNV og har en lokal tariffavtale.

Dyrenes Venn Strømsø består i dag av service innstilte veterinærer med et høyt kompetansenivå både poliklinisk og kirurgisk. Vi ønsker å rekruttere deg hvis du vil være en del av et hyggelig arbeidsmiljø. Det er stor pågang fra kunder med mange ulike kasus. Vi opplever å være en konkurransedyktig klinikk i Drammen som tilbyr god service og attraktive åpningstider til våre kunder. Vi ønsker å være det foretrukne valget i Drammen.

Klinikken er moderne utstyrt og har en sentral beliggenhet i Drammen, noe som sikrer god kundetilstrømming.

Dyrenes Venn kjeden har ett stort antall ansatte med både bred og tung kompetanse. Dette gir muligheter for etter/videreutdanning, som igjen gir utviklingsmuligheter for den rette personen både hos Dyrenes Venn Strømsø og innad i kjeden, samt hos våre samarbeidspartnere. Du vil alltid ha gode kollegaer som kan hjelpe deg og støtte deg.

Hvem er du som vi søker? Vi ser etter deg som har stor interesse for faget, er ambisiøs og pliktoppfyllende av natur. Du må ha et ønske om å være med å bygge Dyrenes Venn Strømsø fremover. Av personlige egenskaper ser vi etter ærlige, utadvendte og positive mennesker.

Vil du være en del av et team med gode utviklingsmuligheter, både personlig og profesjonelt oppfordrer vi deg til å søke.

Dyrenes Venn satser på sine veterinærer og kan tilby kursing, god veiledning og støtte.

Vi tilbyr attraktive arbeidstider uten vakt. Dyrenes venn har et godt lønnssystem med gode muligheter. 

Søknadsfrist: snarest

Søknad og CV sendes til soknader@dyrenesvenn.no.

Ved spørsmål; kontakt Administrerende Direktør Gard Isaksen på mob. 917 67 294.

Go to Top