Ledige stillinger2022-09-05T10:00:02+02:00

Send oss gjerne en åpen søknad om du er på jakt etter stilling i dyreklinikk. Vi er en stor kjede i vekst og er alltid på jakt etter gode kandidater.

Søknad og CV sendes til soknader@dyrenesvenn.no

Ved spørsmål; kontakt HR leder Anette Dvergastein på 919 21 169.

Her kan du se hvilke stillinger vi har utlyst nå:

Dyrenes Venn kjeden har til sammen åtte klinikker; to i Drammen, en i Sarpsborg og fem i området Oslo omegn. Til sammen har vi ca.100 ansatte fordelt på klinikkene. Felles for klinikkene våre er dynamiske og gode arbeidsmiljø, med gode utviklingsmuligheter. Klinikkene våre er tilknyttet hovedavtalen med DNV og har en lokal tariffavtale.

Dyrenes Venn Sinsen Dyreklinikk er en stor, moderne og velutstyrt smådyrklinikk med mange forskjellige kasus. Vi kan tilby de fleste generelle behandlinger innen smådyrmedisin. Klinikken består blant annet av røntgen, ultralyd, tannrøntgen, operasjonssal og tannrom med to tannunits og gassanestesi samt en moderne Idexx lab. Vi er lokalisert sentralt på Sinsen med ca. 5 minutters gange fra kollektivtransport.

Vårt flotte team utgjør 14 veterinærer, 6 dyrepleiere, 11 assistenter og 4 resepsjonister. Stillingen som veterinær vil bestå av både kirurgiske og polikliniske oppgaver. 

Dyrenes Venn kjeden har ansatte med bred kompetanse. Hos oss får du muligheter for etter- og videreutdanning. Vi tilbyr gode utviklingsmuligheter for den rette personen, både på Sinsen Dyreklinikk samt innad i kjeden og hos våre samarbeidspartnere. 

Vi søker etter deg som:

 • Du har minst 2 års relevant arbeidserfaring innen klinisk smådyrpraksis.
 • Du bør ha solid faglig tyngde og generell kunnskap innenfor indremedisin, kirurgi og odontologi. 
 • Det er en fordel om du har generelle kunnskaper innenfor bildediagnostikk med røntgen og ultralyd 

Personlig egenskaper:

 • Vi ser etter personer som er utadvendte, har godt humør, er løsningsorientert og strukturert med stor arbeidskapasitet
 • Du er dedikert og interessert i å utvikle deg selv og klinikken
 • Du bør like å jobbe i et utfordrende og hektisk miljø 

Fortrinnsvis ser vi etter en veterinær med 2 års erfaring, men det er også aktuelt med ambisiøse personer som ikke har lang fartstid. Er du nyutdannet oppfordres du til å søke. 

Dyrenes Venn satser på sine veterinærer og kan tilby kursing, god veiledning og støtte. Dersom du har et spesialfelt eller ønsker om å få det, er vi selvfølgelig meget interessert i å høre fra deg.

Vi kan tilby gode lønnsbetingelser for riktig person. 

Søknadsfrist: snarest

Søknad og CV sendes til soknader@dyrenesvenn.no.

Ved spørsmål; kontakt Klinikksjef Karoline Riiser Haraldsen på mob. 980 26 746 eller HR leder Anette Dvergastein på 919 21 169

Dyrenes Venn Bærum søker klinikkassistent

Dyrenes Venn kjeden har til sammen åtte klinikker; fem klinikker i området rundt Oslo, to klinikker i Drammen og en i Østfold. Til sammen har vi nå omtrent 100 ansatte fordelt på alle klinikkene. Dyrenes Venn er en kjede i stadig vekst. Felles for alle klinikkene våre er dynamiske og gode arbeidsmiljø med gode utviklingsmuligheter.

Siden åpningen i slutten av 2020 har vår moderne og godt utstyrte klinikk opplevd stor vekst. Det er stor pågang fra kunder med mange ulike kasus. Vi har en ambisjon om å bli den foretrukne klinikken i Bærumsområdet ved å tilby god service og attraktive åpningstider til våre kunder.

Klinikken er moderne utstyrt og har en sentral beliggenhet på Høvik, noe som sikrer god kundetilstrømming.

Vi søker deg som er engasjert, utadvendt og pliktoppfyllende. Du liker å jobbe i team, men har gode evner til å jobbe selvstendig. Du trives i en hektisk hverdag med håndtering av kunder, pasienter og syntes det er spennende å få bli med på tannrens, anestesi og mye mer. Vi har særlig fokus på kundeservice, der godt humør og omtanke for mennesker og dyr vektlegges.

Vi tilbyr:– Fast 100% stilling ved Dyrenes Venn Bærum dyreklinikk

 • Gode betingelser
 • Gode utviklingsmuligheter og faglig påfyll
 • Spennende og varierte arbeidsdager

Kvalifikasjoner:

 • Ønskelig, men ikke et krav om erfaring som klinikkassistent
 • Gode norskkunnskaper

Personlige egenskaper:

 • Du er motivert og strukturert
 • Du trives med høyt tempo og motiveres av nye utfordringer
 • Godt humør og positiv
 • Løsningsorientert
 • God arbeidsmoral
 • Lærevillig og et stort ønske om å utvikle deg
 • Du er serviceinnstilt, kvalitetsbevisst og nøyaktig

Søknadsfrist: Snarest.
Aktuelle kandidater vil bli kontaktet fortløpende.

Søknad og CV sendes til soknader@dyrenesvenn.no *merk emnefelt med Bærum.

Ved spørsmål; kontakt HR leder Anette Dvergastein 919 21 169

Tiltredelse: etter avtale.

Vi ser frem til å lese søknaden din 🙂

Dyrenes Venn Bærum Dyreklinikk

Dyrenes Venn er en profesjonell dyreklinikk kjede lokalisert i østlandsområdet med ca. 100 ansatte. Felles for alle våre klinikker er det dynamiske og gode arbeidsmiljøet, med gode utviklingsmuligheter. Klinikkene våre er tilknyttet hovedavtalen med DNV og har en lokal tariffavtale.

Siden åpningen i slutten av 2020 har vår moderne og godt utstyrte klinikk opplevd vekst. Det er stor pågang fra kunder med mange ulike kasus. Vi har en ambisjon om å bli den foretrukne klinikken i Bærums området ved å tilby god service og attraktive åpningstider til våre kunder.

Klinikken er moderne utstyrt og har en sentral beliggenhet på Høvik, noe som sikrer god kundetilstrømming.

Dyrenes Venn kjeden har ett stort antall ansatte med både bred og tung kompetanse. Dette gir muligheter for etter/videreutdanning, som igjen gir utviklingsmuligheter for den rette personen både i DV Bærum Dyreklinikk, samt innad i kjeden og hos våre samarbeidspartnere. Du vil alltid ha gode kollegaer som kan hjelpe og støtte deg.

Hvem er du som vi søker? Vi ser etter deg som har stor interesse for faget, er ambisiøs og pliktoppfyllende av natur. Du må ha et ønske om å være med å bygge Dyrenes Venn Bærum fremover. Av personlige egenskaper ser vi etter ærlige, utadvendte og positive mennesker.

Vil du være en del av et team med gode utviklingsmuligheter, både personlig og profesjonelt oppfordrer vi deg til å søke.

Dyrenes Venn satser på sine veterinærer og kan tilby kursing, god veiledning og støtte.

Vi tilbyr attraktive arbeidstider uten vakt. Dyrenes Venn har et godt lønnssystem med gode muligheter. 

Søknadsfrist: snarest

Søknad og CV sendes til soknader@dyrenesvenn.no.

Ved spørsmål; kontakt HR leder Anette Dvergastein på 919 21 169.

Dyrenes Venn kjeden har til sammen åtte klinikker; fem klinikker i området rundt Oslo, to klinikker i Drammen og en i Østfold. Tilsammen har vi nå omtrent 100 ansatte fordelt på alle klinikkene. Dyrenes Venn er en kjede i stadig vekst. Felles for alle klinikkene våre er dynamiske og gode arbeidsmiljø med gode utviklingsmuligheter.

Dyrenes Venn Bærum Dyreklinikk er en av våre nyeste klinikk i kjeden og åpnet november 2020. Den er moderne og godt utstyrt med stort utviklingspotensial der vi kan tilby de fleste behandlinger innen smådyrsmedisin.

Vi søker nå en autorisert dyrepleier som er engasjert, utadvendt og pliktoppfyllende, som liker å jobbe i team, men som også har gode evner til å jobbe selvstendig. Du må trives i en hektisk hverdag med anestesi, tannbehandling, poliklinikk, kundekontakt og pasienter. Vi har særlig fokus på kundeservice, der godt humør og omtanke for mennesker og dyr vektlegges.

For den rette kandidat tilbyr vi:
– Fast 100% stilling ved Dyrenes Venn Bærum Dyreklinikk
– Spennende og varierte arbeidsdager
– Gode muligheter for etterutdanning og kursing

Kvalifikasjoner:
– Autorisert dyrepleier
– Gode norskkunnskaper
– Ønskelig med noen års arbeidserfaring, men vi oppfordrer også nyutdannede til å søke.

Personlige egenskaper:
– Du er en motivert dyrepleier som trives i en hektisk hverdag
– Du er løsningsorientert og lærevillig
– Du yter god service og er kvalitetsbevisst
– Du er strukturert

Hos Dyrenes Venn vil du få mulighet til å utvikle din faglige kompetanse. Vi skal satse på våre ansatte og du vil få gode muligheter for faglig utvikling.

Stillingen inngår i vaktturnus i ukedager.

Søknadsfrist: Snarest. Aktuelle kandidater vil bli kontaktet fortløpende.

Søknad og CV sendes til soknader@dyrenesvenn.no.

Ved spørsmål; kontakt HR leder Anette Dvergastein på tlf. 919 21 169
Tiltredelse: etter avtale.

Dyrenes Venn Sinsen søker Dyrepleier til 100% fast stilling

Dyrenes Venn kjeden har til sammen åtte klinikker; fem klinikker i området rundt Oslo, to klinikker i Drammen og en i Østfold. Til sammen har vi omtrent 100 ansatte fordelt på alle klinikkene. Dyrenes Venn er en kjede i stadig vekst. Felles for alle klinikkene våre er dynamiske og gode arbeidsmiljø med gode utviklingsmuligheter.

Vi søker deg som er engasjert, utadvendt og pliktoppfyllende. Du liker å jobbe i team, men har gode evner til å jobbe selvstendig. Du trives i en hektisk hverdag med håndtering av kunder, pasienter og syntes det er spennende å få bli med på tannrens, anestesi og mye mer.

Dyrenes Venn Sinsen er en stor, moderne og velutstyrt smådyrklinikk med mange forskjellige kasus. Vi kan tilby de fleste generelle behandlinger innen smådyrmedisin. Klinikken består blant annet av røntgen, ultralyd, tannrøntgen, operasjonssal og tannrom med to tannunits og gassanestesti. Vi er lokalisert sentralt på Sinsen med ca. 5 minutters gange fra kollektivtransport.

For den rette kandidat tilbyr vi:
– Fast 100% stilling ved Dyrenes Venn Sinsen Dyreklinikk
– Spennende og varierte arbeidsdager
– Gode muligheter for etterutdanning og kursing

Kvalifikasjoner:
– Autorisert dyrepleier
– Gode norskkunnskaper
– Ønskelig med noen års arbeidserfaring, men vi oppfordrer også nyutdannede til å søke.

Personlige egenskaper:
– Du er en motivert og trives i en hektisk hverdag
– Du er løsningsorientert og lærevillig
– Du yter god service og er kvalitetsbevisst
– Du er strukturert

Hos Dyrenes Venn vil du få mulighet til å utvikle din faglige kompetanse. Vi skal satse på våre ansatte og du vil få gode muligheter for faglig utvikling.
Søknadsfrist: Snarest. Aktuelle kandidater vil bli kontaktet fortløpende.

Søknad og CV sendes til soknader@dyrenesvenn.no *Merk emnefelt med Sinsen

Go to Top