Her kan du se hvilke stillinger vi har utlyst nå:

Sinsen, Oslo

Tittel: Veterinær

Stillingstype: Fast stilling

Vi tilbyr høy lønn og spennende utfordringer – Dyrenes Venn Sinsen søker erfaren veterinær til 100% fast stilling.

Dyrenes Venn Sinsen Dyreklinikk søker dyktig og erfaren veterinær med høyt fokus på å yte god service for pasienter og har høy faglig kompetanse. Klinikken er kjent for å ha høy aktivitet og du vil bli del av et hyggelig arbeidsmiljø.

Vi ser etter en veterinær som liker å jobbe i et hektisk miljø, er service innstilt og vil være med å videreutvikle Dyrenes Venn Sinsen.

Hos Dyrenes Venn vil du få mulighet til å videreutvikle din faglige kompetanse og du vil jobbe på en svært moderne og velutstyrt klinikk med fokus på faglig behandling. Vi skal satse på deg og du vil få gode muligheter til å utvikle deg faglig.

Vi tilbyr meget gode lønnsbetingelser for riktig person, søkere med kirurgisk kompetanse vil blir foretrukket.

Dyrenes Venn-kjeden har tre klinikker i området rundt Oslo, to klinikker i Drammen, en i Østfold. Tilsammen har vi nå omtrent 90 ansatte fordelt på alle klinikkene. Dyrenes Venn er en kjede i stadig vekst. Klinikken på Sinsen er den største klinikken i kjeden og kan by på godt og trivelig arbeidsmiljø. Klinikken er moderne og godt utstyrt, der vi kan tilby de fleste behandlinger innen smådyrmedisin. Vi er lokalisert sentralt på Sinsen, ca. 5 minutters gange fra Sinsen T-bane.

Søknadsfrist: snarest
Søknad og CV sendes til soknader@dyrenesvenn.no.
Ved spørsmål; kontakt Administrerende Direktør Gard Isaksen på mobil 917 67 294

Sinsen: Er du vår nye dyrepleier? Ledig 100% fast stilling ved Dyrenes Venn Sinsen

Dyrenes Venn Sinsen Dyreklinikk tilbyr nå en spennende stilling som dyrepleier. Dyrenes Venn er en kjede i stadig vekst. Avdelingen på Sinsen er den største klinikken i kjeden og kan by på godt og trivelig arbeidsmiljø. Klinikken er moderne og godt utstyrt, der vi har våre egne resepsjonister og renholdere og kan tilby de fleste behandlinger innen smådyrmedisin. Vi er lokalisert sentralt på Sinsen, ca. 5 minutters gange fra Sinsen T-bane.

Vi søker en autorisert dyrepleier som er engasjert, utadvendt og pliktoppfyllende, som liker å jobbe i team, men som også har gode evner til å jobbe selvstendig. Du må trives i en hektisk hverdag med anestesi, tannbehandling, poliklinikk, kundekontakt og pasienter. Vi har særlig fokus på kundeservice, der godt humør og omtanke for mennesker og dyr vektlegges.

Hos Dyrenes Venn vil du få mulighet til å utvikle din faglige kompetanse og du vil jobbe på en svært moderne og velutstyrt klinikk med fokus på faglig behandling. Vi skal satse på våre ansatte og du vil få gode muligheter for faglig utvikling.

For den rette kandidat tilbyr vi:

 • Fast 100% stilling ved Dyrenes Venn Sinsen Dyreklinikk
 • Lønn fra 400.000 og ekstra avlønning for ugunstig arbeidstid i forbindelse med helg
 • Spennende og varierte arbeidsdager
 • Muligheter for å delta i en vaktordning med lukrativ avlønning
 • Gode muligheter for etterutdanning og kursing

Kvalifikasjoner:

 • Autorisert dyrepleier
 • Gode norskkunnskaper
 • Ønskelig med noen års arbeidserfaring, men vi oppfordrer også nyutdannede til å søke.

Personlige egenskaper:

 • Du er en motivert dyrepleier som trives i en hektisk hverdag
 • Du er løsningsorientert og lærevillig
 • Du yter god service og er kvalitetsbevisst
 • Du er strukturert

Stillingen inngår i vaktturnus i ukedager og etter oppsatt turnus i helger.

Søknadsfrist: snarest. Aktuelle kandidater vil bli kontaktet fortløpende.

Søknad og CV sendes til soknader@dyrenesvenn.no.

Ved spørsmål; kontakt Klinikksjef Karoline Riiser Haraldsen på tlf. 980 26 746

Tiltredelse: etter avtale.

Dyrenes Venn søker klinikkveterinær til vår godt etablerte klinikk på Strømsø i Drammen

Dyrenes Venn kjeden har to klinikker i Drammensområdet, en i Sarpsborg og fire klinikker i Oslo og omegn. Til sammen har vi nå ca 100 ansatte fordelt på disse klinikkene. Felles for alle klinikkene våre er dynamiske og gode arbeidsmiljø, med gode utviklingsmuligheter. Klinikkene våre er tilknyttet hovedavtalen med DNV og har en lokal tariffavtale.

Dyrenes Venn Strømsø Dyreklinikk er en veletablert klinikk lokalisert i Hans Kiærs gate 6. Klinikken er en smådyrsklinikk med stort kundegrunnlag hvor man utfører både rutine poliklinikk, tannbehandlinger og ikke minst kirurgi. Klinikken er moderne utstyrt og med en sentral beliggenhet, noe som sikrer god kundetilstrømming.

På nåværende tidspunkt er det ansatt tre veterinærer og tre dyrepleiere/assistenter og en resepsjonist ved klinikken. Stillingen vil bestå av både kirurgiske og polikliniske oppgaver.

Dyrenes Venn kjeden har et stort antall ansatte med både bred og tung kompetanse som gir muligheter for intern opplæring for etter/videreutdanning, som igjen gir utviklingsmuligheter for den rette personen både ved klinikken, innad i kjeden og hos våre samarbeidspartnere.

Hvem er du som vi søker? Vi ser etter deg som har faglig god kompetanse, også kirurgisk, er ambisiøs og pliktoppfyllende av natur. Du må gjerne ha noen års erfaring i bransjen og ha ett ønske om å være med å bygge DV Strømsø fremover. Av personlige egenskaper ser vi etter ærlige, utadvendte og positive mennesker.

Som det kommer frem ser vi fortrinnsvis etter en erfaren veterinær til denne stillingen. Men, dersom du er relativt nyutdannet og synes stillingen høres spennende ut, oppfordrer vi deg gjerne til å søke. Dette forutsetter at du er ambisiøs og virkelig brenner etter å videreutvikle deg.

Dyrenes Venn satser på sine veterinærer og kan tilby kursing, god veiledning og støtte. Men viktigst av alt en spennende og lærerik arbeidshverdag, med trygge og inspirerende kollegaer.

Vi tilbyr attraktive arbeidstider uten vakt. Gode lønnsbetingelser for riktig person.

Søknadsfrist: snarest

Søknad og CV sendes til soknader@dyrenesvenn.no.

Ved spørsmål; kontakt Administrerende Direktør Gard Isaksen på mob 917 67 294.

Send oss gjerne en åpen søknad om du er på jakt etter stilling i dyreklinikk. Vi er en stor kjede i vekst og er alltid på jakt etter gode kandidater.

Søknad og CV sendes til soknader@dyrenesvenn.no

Ved spørsmål; kontakt Administrerende Direktør Gard Isaksen på mob. 917 67 294.