Dyrenes Venn Tveita Dyreklinikk

———————————————————————————————————————————————————

SOMMERSTENGT☀️

For å kunne tilby et bredt og godt behandlingstilbud til kjæledyret ditt, samtidig som våre hardtarbeidende ansatte skal få litt ferie, kommer vi til å holde sommerstengt hos oss på Tveita fra og med 13/6. Du møter alle våre dyktige ansatte på Dyrenes Venn Lambertseter- med samme priser, butikkutvalg og personell som hos oss. Kontakt Dyrenes Venn Lambertseter på 24 02 26 26 for timebestilling, eller bestill time via våre nettsider.

Vi ønsker alle våre to- og firbeinte kunder en riktig god sommer

——————————————————————————————————————————————————–

Dyrenes Venn Tveita Dyreklinikk holder til sentralt på Tveita i Oslo (rett ved Tveita senter). Dyreklinikken er godt utstyrt og kan tilby det meste av tjenester til kjæledyr, som blant annet større utredninger, operasjoner, rehabilitering og poliklinikk.

VELKOMMEN SKAL DU VÆRE: til Dyrenes Venn Tveita Dyreklinikk. Vi har gratis parkering til våre kunder rett utenfor klinikken.

Et dyktig team bestående av veterinærer (dyrleger) og dyrepleiere sørger for at dyret ditt får den omsorg og hjelp det trenger. Her finner du et allsidig team, med bred kompetanse. Vi ønsker alltid å gjøre vårt beste, og møter både deg og dyret ditt med omsorg, forståelse og respekt. Det er viktig for oss at både dyr og eiere skal trives og føles seg ivaretatt, i tillegg til at selve behandlingen av dyret skal være den beste.

VETERINÆRTJENESTER TIL RIKTIG PRIS: hos oss står kvalitet og kompetanse i fokus!

I tillegg til veterinærtjenester er vi forhandler av høykvalitets hunde- og kattefõr fra veterinærserien til Royal Canin. Royal Canin leverer velsmakende fôr av utsøkte råvarer.

HØYKVALITETS FÔR: Vi er forhandler av veterinærserien til Royal Canin

Hos Dyrenes Venn Tveita står kvalitet og kompetanse i fokus og det er viktig at både dyr og eiere vet at de er i trygge hender hos oss. Vi har konkurransedyktige priser og alltid gratis tannsjekk. På denne måten vil vi at alle dyr skal ha mulighet til å gå til veterinæren. Velkommen til oss!

Parkering rett utenfor klinikken

Ved Dyrenes Venn Tveita dyreklinikk har vi flere parkeringsplasser til våre kunder. Parkering hos oss er gratis og du kan parkere rett utenfor klinikken.

Ta kontakt

Hellerudveien 36
0672 Oslo

24 02 20 11

Tveita@dyrenesvenn.no

BESTILL TIME
PRISLISTE
LEDIG STILLING SOM VETERINÆR

Åpningstider

Fra og med 13.06.2022 holder vi sommerstengt. Du finner alle våre dyktige ansatte på Dyrenes Venn Lambertseter

Ved akutt behov for veterinær har Sinsen akuttvakt fra 08:00-23:00

Her finner du oss

Tjenester vi tilbyr

Bestill time

Aktuelt

Hund i varmen

Ta vare på hunden i varmen Hunder har ikke den samme evnen til å regulere kroppstemperatur som oss mennesker. Hunden har få svettekjertler, og vil først og fremst kvitte seg med varme via pesing. [...]

  • Hvit katt i en hage

Katt i varmen

Ta vare på katten i varmen Katter har ikke den samme evnen til å regulere kroppstemperatur som oss mennesker. Det er derfor svært viktig at vi tar godt vare på våre firbente venner i varmen, [...]

Urinveisinfeksjon hos hund og katt

Hva er urinveisinfeksjon hos hunder og katter, og hva kan du som eier gjøre? Veterinæren informerer! Symptomer på en urinveisinfeksjon hos hunder og katter er at de tisser ofte. For dyret er det smertefullt å [...]

Vi er best på pris!

Med jevne mellomrom gjør norske medier prissjekker av dyreklinikker i Norge. Her kommer vi best ut av alle klinikker. Med kvalitet og kompetanse i fokus ønsker vi også å tilby konkurransedyktige priser.

Se våre priser