Bestill time

Akuttelefon

Vakttelefon hver dag hele året frem til kl 23.00:
820 92 222

Les mer om akuttvakt her.

Åpningstider

Vanlige åpningstider

  • Mandag   08:30 – 20:30
  • Tirsdag   08:30 – 20:30
  • Onsdag   08:30 – 20:30
  • Torsdag  08:30 – 20:30
  • Fredag   08:30 – 20:30
  • Lørdag: 11:00 – 16:00
  • Søndag: 11:00 – 16:00

Ta kontakt

Trondheimsveien 184
0570 Oslo

22 22 31 11
sinsen@dyrenesvenn.no

Bestill time

Her finner du oss

Om klinikken

Dyrenes Venn Sinsen Dyreklinikk er en stor klinikk med et flott team bestående av veterinær, dyrepleiere, assistenter, resepsjonister og studenter.

Det viktigste for oss er at både dyr og eiere skal trives og føle seg ivaretatt, i tillegg til at selve behandlingen av dyret skal være den beste.

Dyrenes Venn Sinsen Dyreklinikk ligger rett ved Sinsenkrysset i Trondheimsveien i Oslo. Vi har en flott butikk der vi fører fullsortiment av Royal Canin hunde- og kattemat. Hurtta hundeutstyr, Kong m.f. Vi har også et stort utvalg av leker og godis til hund og katt!

Trygghetstiltak

Vi jobber aktivt med å hindre smittespredning på våre klinikker. Derfor har vi innført nye rutiner for både ansatte og kunder. Klikk her for å se tiltakene.

Ved inngangen til klinikken er det merket med forebyggende tiltak mot korona, berøringsfri hånd-desinfeksjon for alle våre kunder og kunder må vente ved “vent her” merket ved inngangen til klinikken.

I ventesonen hvor kunder sitter er det satt opp plexiglass mellom hver sitteplass og bak sitteplassene, for å beskytte våre kunder og ansatte.

I respesjonen er det satt opp gulvmerking med “hold minst 1 meters avstand” og det satt opp plexiglass for å beskytte våre kunder og ansatte.

Du som kunde skal kunne føle deg trygg når du besøker Dyrenes Venn.

Parkering

Dyrenes Venn Sinsen Dyreklinikk tilbyr gratis parkering for sine kunder. Parkeringsplasser er ved Shell til høyre for nedkjøringen til garasjen eller nede i garasjen på oppmerkede parkeringsplasser.

Husk å registrere ditt registreringsnummer på din bil i resepsjonen for å unngå parkeringsbot.

Tjenester vi tilbyr

Aktuelt

Vi tar smittevern på alvor

Vi i Dyrenes Venn har strenge smitteverns-tiltak for å forhindre spredning av smitte i våre klinikker. Dette for at våre ansatte holder seg friske og vi kan være tilgjengelige for å hjelpe deres bestevenner. Det [...]

Vi er best på pris!

Med jevne mellomrom gjør norske medier prissjekker av dyreklinikker i Norge. Her kommer vi best ut av alle klinikker. Med kvalitet og kompetanse i fokus ønsker vi også å tilby konkurransedyktige priser.

Se våre priser