Dyrenes Venn Sinsen Dyreklinikk

Dyrenes Venn Sinsen Dyreklinikk holder til i moderne lokaler i Trondheimsveien på Sinsen, rett ved Sinsenkrysset. Dyreklinikken er Dyrenes Venns største og tjenestene inkluderer det meste av tjenester til kjæledyr, som blant annet større utredninger, operasjoner, rehabilitering og poliklinikk.

I TRYGGE HENDER: Resepsjonist Jeanett ønsker velkommen inn til Dyrenes Venn Sinsen.

Et dyktig team bestående av veterinær(dyrleger), dyrepleiere, assistenter, resepsjonister og studenter sørger for at dyret ditt får den omsorg og hjelp det trenger. Her finner du et allsidig team, med bred kompetanse. Vi ønsker alltid å gjøre vårt beste og møter både deg og dyret ditt med omsorg, forståelse og respekt. Det er viktig for oss at både dyr og eiere skal trives og føles seg ivaretatt, i tillegg til at selve behandlingen av dyret skal være den beste.

OMSORG FOR DYRENE: Birna tar godt hånd om pasienten.

Vi har en flott butikk der vi fører fullsortiment av høykvalitets hunde- og kattefôr fra veterinærserien til Royal Canin. I butikken kan du kjøpe Hurtta hundeutstyr, Kong m.f. Vi har også et stort utvalg av leker og godis til hund og katt og alltid gratis tannsjekk!

LETT TILGJENGELIGE: Dyrenes Venn Sinsen har lange åpningstider og sentral beliggenhet. Vi vil at alle som har hund og katt skal ha mulighet til å komme til veterinær.

Hos Dyrenes Venn Sinsen står kvalitet og kompetanse i fokus og det er viktig at både dyr og eiere vet at de er i trygge hender hos oss. Vi har konkurransedyktige priser og alltid gratis tannsjekk. Vi har også lange åpningstider, med åpent til samme pris som en vanlig ukedag på både lørdag og søndag. Dersom dyret ditt blir sykt utenom ordinær åpningstid, har vi akuttvakt til 23:00 hver dag, hele året. På denne måten vil vi at alle dyr skal ha mulighet til å gå til veterinæren. Velkommen til oss!

Parkering ved klinikken

Dyrenes Venn Sinsen Dyreklinikk tilbyr gratis parkering for sine kunder. Parkeringsplass finner du ved Shell bensinstasjon, som er plassert i samme bygg som dyreklinikken. Når du kjører inn på Shell finner du oppmerkede parkeringsplasser til venstre for Shell sin hovedinngang og til høyre for nedkjøringen til garasjen. Vi har også oppmerkede plasser nede i garasjen (helt til venstre når du kjører inn på Shell). Husk å registrere ditt registreringsnummer på din bil på skjerm i inngangsområdet for å unngå parkeringsbot, dersom du har noen spørsmål er våre resepsjonister glade for å hjelpe.

Ta kontakt

Trondheimsveien 184,
0570 Oslo

22223111

Sinsen@dyrenesvenn.no

BESTILL TIME
PRISLISTE
Akuttvakt

Åpningstider

Mandag – fredag 08.30-20.30

Lørdag – søndag 11.00-16.00

Akuttvakt til 23:00 hver dag på tlf: 22 12 08 00

Her finner du oss

Tjenester vi tilbyr

Bestill time

Aktuelt

  • hund med hundebein

Farlig julemat til hund og katt

Julen betyr mye god mat og deilig bakst for oss mennesker. Det er en tid hvor både tobente og firbente gjerne koser seg litt ekstra. Dessverre er dette også en periode hvor vi opplever å [...]

Hund i varmen

Ta vare på hunden i varmen Hunder har ikke den samme evnen til å regulere kroppstemperatur som oss mennesker. Hunden har få svettekjertler, og vil først og fremst kvitte seg med varme via pesing. [...]