Dyrenes Venn Sarpsborg Dyreklinikk

Dyrenes Venn Sarpsborg Dyreklinikk holder til i moderne lokaler på Amfi Borg kjøpesenter i Sarpsborg, Østfold. Vi er en av 8 klinikker i Dyrenes Venn-kjeden og tilbyr det meste av tjenester for kjæledyr. Dyrenes Venn har som mål å være best på pris med god kvalitet og kompetanse, vi ønsker å bidra til bedre dyrehelse i Norge med god kontakt med kunder og samarbeidspartnere.

*VELKOMMEN SKAL DU VÆRE til Dyrenes Venn Sarpsborg Dyreklinikk. Vi har parkering rett utenfor klinikken.

Et dyktig team bestående av veterinærer (dyrleger) og dyrepleiere sørger for at dyret ditt får den omsorg og hjelp det trenger. Her finner du et allsidig team, med bred kompetanse. Vi ønsker alltid å gjøre vårt beste, og møter både deg og dyret ditt med omsorg, forståelse og respekt. Det er viktig for oss at både dyr og eiere skal trives og føles seg ivaretatt, i tillegg til at selve behandlingen av dyret skal være den beste.

*KIRURG LEYLA: Leyla er kirurg og osteopat hos Dyrenes Venn Sarpsborg og kan hjelpe dyret ditt med det aller meste. Klikk her for å bli bedre kjent med Leyla.

I tillegg til veterinærtjenester er vi forhandler av høykvalitets hunde- og kattefõr fra veterinærseriene til Royal Canin og Hills. Begge leverer velsmakende fôr av utsøkte råvarer.

*VELKOMMEN TIL OSS!

Vi tilbyr veterinærtjenester til riktig pris og har alltid gratis tannsjekk. På denne måten vil vi at alle dyr skal ha mulighet til å gå til veterinæren. Velkommen til oss!

🐶 Vi tilbyr det meste av tjenester til kjæledyr

🐶 Kirurg Leyla har spesialkompetanse innen osteopati og akupunktur

🐶 Dyreklinikken er godt utstyrt

🐶 Vi er forhandler av høykvalitets hunde- og kattefôr fra Royal Canin og Hills

🐶 Hos oss skal både dyr og eier føle seg godt ivaretatt

🐱 Behandlingen av dyret skal være den beste til enhver tid

🐱 Kvalitet og kompetanse til konkurransedyktig pris

🐱 Sentral beliggenhet på Amfi Borg senter

🐱 Vi er en av 8 klinikker i Dyrenes Venn-kjeden

Parkering rett utenfor klinikken

Ved Dyrenes Venn Sarpsborg dyreklinikk er det god mulighet for gratis parkering på Amfi Borg. Klinikken ligger på venstre side når du kjører inn ved Amfi Borg senter, og du kan parkere rett utenfor klinikken.

Ta kontakt

Klokkergårdveien 31,
1711 Sarpsborg

69612517

Sarpsborg@dyrenesvenn.no

BESTILL TIME
PRISLISTE
LEDIG STILLING SOM KLINIKKASSISTENT

Åpningstider

Fra og med mandag 11. juli til og med onsdag 31. august gjelder følgende sommeråpningstider:

Mandag-Fredag: 09:00-16:00

Etter 31. august, gjelder ordinære åpningstider:

Mandag: 10:00-18:00

Tirsdag: 10:00-18:00

Onsdag: 10:00-20:00

Torsdag: 10:00-18:00

Fredag: 10:00-18:00

Lørdag: Stengt

Søndag: Stengt

Her finner du oss

Tjenester vi tilbyr

Bestill time

Aktuelt

Hund i varmen

Ta vare på hunden i varmen Hunder har ikke den samme evnen til å regulere kroppstemperatur som oss mennesker. Hunden har få svettekjertler, og vil først og fremst kvitte seg med varme via pesing. [...]

  • Hvit katt i en hage

Katt i varmen

Ta vare på katten i varmen Katter har ikke den samme evnen til å regulere kroppstemperatur som oss mennesker. Det er derfor svært viktig at vi tar godt vare på våre firbente venner i varmen, [...]

Urinveisinfeksjon hos hund og katt

Hva er urinveisinfeksjon hos hunder og katter, og hva kan du som eier gjøre? Veterinæren informerer! Symptomer på en urinveisinfeksjon hos hunder og katter er at de tisser ofte. For dyret er det smertefullt å [...]

Vi er best på pris!

Med jevne mellomrom gjør norske medier prissjekker av dyreklinikker i Norge. Her kommer vi best ut av alle klinikker. Med kvalitet og kompetanse i fokus ønsker vi også å tilby konkurransedyktige priser.

Se våre priser