Bestill time

Åpningstider

Vanlige åpningstider:

  • Mandag: 08:00 – 20:00
  • Tirsdag: 08.00 – 20:00
  • Onsdag: 08:00 – 20:00
  • Torsdag: 08:00 – 20:00
  • Fredag: 08:00 – 20:00
  • Lørdag: 10:00 – 15:00
  • Søndag: stengt

Ta kontakt

Krokstadsenter, Flisveien 3
3055 Krokstadelva

32 87 00 40
eiker@dyrenesvenn.no

Bestill time

Her finner du oss

Om klinikken

Dyrenes Venn Eiker en dyreklinikk lokalisert i Krokstadelva på Buskerud Storsenter (gamle Krokstadsenter). Klinikken tilbyr det meste av tjenester til kjæledyr, som poliklinikk, større utredninger, operasjoner, rehabilitering, og mye mer.

Dyreklinikken er godt utstyrt, og er en av de mest besøkte klinikkene på Østlandet og har kunder fra store deler av landet.

Klinikken er forhandler av høykvalitets hunde- og kattefôr fra veterinærseriene til Royal Canin og Hills.

Trygghetstiltak

Vi jobber aktivt med å hindre smittespredning på våre klinikker. Derfor har vi innført nye rutiner for både ansatte og kunder. Klikk her for å se tiltakene.

Ved inngangen til klinikken er det merket med forebyggende tiltak mot korona, berøringsfri hånd-desinfeksjon for alle våre kunder.

I respesjonen er det satt opp gulvmerking med “hold minst 1 meters avstand” og det satt opp plexiglass for å beskytte våre kunder og ansatte.

Resepsjon Eiker

Du som kunde skal kunne føle deg trygg når du besøker Dyrenes Venn.

Parkering

Dyrenes Venn Eiker har gode mulighet for parkering rett utenfor klinikken.

Tjenester vi tilbyr

Vi er best på pris!

Med jevne mellomrom gjør norske medier prissjekker av dyreklinikker i Norge. Her kommer vi best ut av alle klinikker. Med kvalitet og kompetanse i fokus ønsker vi også å tilby konkurransedyktige priser.

Se våre priser

Aktuelt

Vi tar smittevern på alvor

Vi i Dyrenes Venn har strenge smitteverns-tiltak for å forhindre spredning av smitte i våre klinikker. Dette for at våre ansatte holder seg friske og vi kan være tilgjengelige for å hjelpe deres bestevenner. Det [...]