Dyrenes Venn Eiker Dyreklinikk

Dyrenes Venn Eiker Dyreklinikk holder til i moderne lokaler på Buskerud Storsenter (gamle Krokstad senter). Dyreklinikken er blant de største på Østlandet og tjenestene inkluderer det meste av tjenester til kjæledyr, som blant annet større utredninger, operasjoner, rehabilitering og poliklinikk.

LETT TILGJENGELIGE: Dyrenes Venn Eiker har lange åpningstider og sentral beliggenhet. Vi vil at alle som har hund og katt skal ha mulighet til å komme til veterinær.

Et dyktig team bestående av veterinærer (dyrleger) og dyrepleiere sørger for at dyret ditt får den omsorg og hjelp det trenger. Her finner du et allsidig team, med bred kompetanse. Vi ønsker alltid å gjøre vårt beste, og møter både deg og dyret ditt med omsorg, forståelse og respekt. Det er viktig for oss at både dyr og eiere skal trives og føles seg ivaretatt, i tillegg til at selve behandlingen av dyret skal være den beste.

OMSORG FOR DYRENE: Dyrepleier Jane tar godt hånd om pasienten.

I tillegg til veterinærtjenester er vi forhandler av høykvalitets hunde- og kattefõr fra veterinærseriene til Royal Canin og Hills. Begge leverer velsmakende fôr av utsøkte råvarer.

I TRYGGE HENDER: Dyrepleier Vanja (t.v.) og veterinær Tyra ønsker velkommen inn til Dyrenes Venn Eiker.

Hos Dyrenes Venn Eiker står kvalitet og kompetanse i fokus, og det er viktig at både dyr og eiere vet at de er i trygge hender hos oss. Vi har konkurransedyktige priser, og alltid gratis tannsjekk. På denne måten vil vi at alle dyr skal ha mulighet til å gå til veterinæren. Velkommen til oss!

Parkering rett utenfor klinikken

Ved Dyrenes Venn Eiker dyreklinikk er det god mulighet for gratis parkering på gamle Krokstad senter, ved siden av dyrebutikken Pets. Klinikken ligger på venstre side når du kjører inn ved Krokstad senter, og du kan parkere rett utenfor klinikken.

Ta kontakt

Krokstadsenter,
Flisveien 3,
3055 Krokstadelva

32 87 00 40

Eiker@dyrenesvenn.no

BESTILL TIME
PRISLISTE

Åpningstider

Mandag: 08.00-15.30

Tirsdag: 08.00-15.30

Onsdag: 08.00-15.30

Torsdag: 08.00-15:30

Fredag: 08.00-15.30

Lørdag: 10.00-15.00

Her finner du oss

Tjenester vi tilbyr

Bestill time

Aktuelt

  • hund med hundebein

Farlig julemat til hund og katt

Julen betyr mye god mat og deilig bakst for oss mennesker. Det er en tid hvor både tobente og firbente gjerne koser seg litt ekstra. Dessverre er dette også en periode hvor vi opplever å [...]

Hund i varmen

Ta vare på hunden i varmen Hunder har ikke den samme evnen til å regulere kroppstemperatur som oss mennesker. Hunden har få svettekjertler, og vil først og fremst kvitte seg med varme via pesing. [...]

  • Hvit katt i en hage

Katt i varmen

Ta vare på katten i varmen Katter har ikke den samme evnen til å regulere kroppstemperatur som oss mennesker. Det er derfor svært viktig at vi tar godt vare på våre firbente venner i varmen, [...]