Bestill time (kommer snart)

Dyrenes Venn Bærum åpner snart

Vi er blitt forespurt i mange år om å etablere Dyrenes Venn i Bærum og vi vil innen kort tid åpne dørene til en ny klinikk sentralt i Bærum for å bidra til bedre dyrehelse ved å tilby veterinærtjenester til riktig pris i et av landets dyreste sted.

I Bærum skal konkurransen opp og prisene skal ned.

Dyrenes Venn Bærum åpner snart – registrer deg for nyhetsbrev her:

Åpningstider

Vi kommer tilbake til åpningstider når klinikken åpner om kort tid

Ta kontakt

Sandviksveien 36
1363 Høvik

64 80 86 64 (klinikken har enda ikke åpnet, ring vårt hovednummer 22 12 00 00)
baerum@dyrenesvenn.no (e-post er ikke aktiv og blir ikke lest før åpning)

Bestill time (kommer snart)

Her finner du oss

Om klinikken

Dyrenes Venn Bærum er en moderne klinikk med lyse og trivelige lokaler med et flott team bestående av veterinærer og dyrepleiere.

Det viktigste for oss er at både dyr og eiere skal trives og føle seg ivaretatt, i tillegg til at selve behandlingen av dyret skal være den beste.

Dyrenes Venn Bærum ligger sentralt plassert på Høvik i Bærum.!

Trygghetstiltak

Vi jobber aktivt med å hindre smittespredning på våre klinikker. Derfor har vi innført nye rutiner for både ansatte og kunder. Klikk her for å se tiltakene.

Ved inngangen til klinikken er det merket med forebyggende tiltak mot korona, berøringsfri hånd-desinfeksjon for alle våre kunder og kunder må vente ved “vent her” merket ved inngangen til klinikken.

I respesjonen er det satt opp gulvmerking med “hold minst 1 meters avstand” og det satt opp plexiglass for å beskytte våre kunder og ansatte.

Du som kunde skal kunne føle deg trygg når du besøker Dyrenes Venn.

Parkering

Dyrenes Venn Bærum tilbyr gratis parkering for sine kunder. Det er gode parkeringsmuligheter rett utenfor klinikken med akutt parkeringsplasser når det virkelig haster med å få dyret inn på klinikken for øyeblikkelig behandling av veterinær.

Tjenester vi tilbyr

Aktuelt

Tannsteinrens kun kr 899,-

Tannsteinrens kun kr 899,- i oktober og november 2020 Bestill time her Dyrenes Venn er en norsk dyreklinikk-kjede med stort fokus på bedre dyrehelse. Derfor har vi i oktober 2020 og november 2020 tannsteinrens til [...]

Dyrenes Venn Videokonsultasjon

Nå kan du bruke den samme dyrlegekjeden både i klinikk og online. Og journalen vil følge deg mellom løsningene. Lurer du på om det er behov for å komme inn på klinikken? Ta en videokonsultasjon [...]

Vi tar smittevern på alvor

Vi i Dyrenes Venn har strenge smitteverns-tiltak for å forhindre spredning av smitte i våre klinikker. Dette for at våre ansatte holder seg friske og vi kan være tilgjengelige for å hjelpe deres bestevenner. Det [...]

Vi er best på pris!

Med jevne mellomrom gjør norske medier prissjekker av dyreklinikker i Norge. Her kommer vi best ut av alle klinikker. Med kvalitet og kompetanse i fokus ønsker vi også å tilby konkurransedyktige priser.

Se våre priser