Ta vare på kjæledyret i varmen

Dyr har ikke den samme evnen til å regulere kroppstemperatur som oss mennesker.  Hunden har få svettekjertler, og vil først og fremst kvitte seg med varme via pesing. Det er

derfor svært viktig at vi tar godt vare på våre firbente venner i varmen, og tar ekstra forhåndsregler i løpet av dagen.

Væskebehovet øker i varmen

Hunden din bør alltid ha tilgang på ferskt vann, enten det er i hjemmet eller på tur. Dyrenes Venn ønsker å hjelpe deg med dette, og vil gi deg som har gjennomført time i en av våre klinikker muligheten til å kjøpe en turflaske til kun 39,- (ordinær pris kr.99). Reiseflasken er praktisk ved at den er like enkel å bære med seg som en hver annen flaske, samt at hunden din kan drikke av skålen som følger med og dermed få i seg rikelig med drikke. Flasken er perfekt når dere skal på biltur, i skogen eller på langtur, og kan for eksempel tas frem samtidig som du tar deg en drikkepause.

Husk at væskebehovet øker på varme dager, og at dehydrering på samme måte som heteslag raskt vil kunne utvikle seg til en livstruende tilstand. Dersom du mistenker at dyret ditt er dehydrert, bør veterinær alltid kontaktes. Se etter symptomer som slapphet, tørre slimhinner, rask puls og respirasjon.

Ved akutt behov for veterinær, har våre klinikker ved Sinsen og Lillestrøm akuttvakt til klokken 23:00 hver dag, og står klare til å hjelpe deg.

Bestill time i en av våre klinikker i dag for å få muligheten til og benytte deg av tilbudet.

Tilbudet gjelder fra og med 1. juli i alle våre klinikker, så langt lageret rekker.