Tekst: Gard Daniel Isaksen

Årets store hundefest er Dogs4all, Skandinavias største hundemesse og høydepunktet for mange dyreelskere. Messen finner sted på Norges Varemesse i Lillestrøm helgen 17. til 19. november.
Vi er tilstede på messen med vårt fokus på bedre dyrehelse. Her vil du møte dyktige veterinærer og dyrepleiere fra Dyrenes Venn, opptatt av deg og ditt dyr. Det varmer å tenke over vårt fokus på god dyrehelse til riktig pris. Kjeden vår jobber for at det skal bli lavere terskel for å ta dyret med til dyrlegen. Med vårt fokus på riktig pris håper vi at flere får mulighet til å ta dyret sitt til veterinær, og dermed bedre dyrehelse. Besøker du oss på messen i november tilbyr vi gratis kloklipp og helsesjekk. Samtidig som du er innom oss vil jeg anbefale vår messeavis med bredt innhold som jeg håper faller i smak.
Dyrenes Venn er opptatt av å ha riktige priser, og ikke minst kvalitet i arbeidet med dyret i fokus. Jeg har vært så heldig å overvære  operasjoner, og når jeg ser hvor opptatt vi er av dyrets ve og vel før, underveis og ikke minst etter operasjon, blir jeg virkelig stolt av å være kollega.
Så kjære leser og dyreelsker – gjør som mange andre, bruk en norsk klinikk-kjede som er opptatt av god dyrehelse til riktig pris. Du blir møtt av svært dyktige og blide kolleger på alle våre seks klinikker og på messen.
Jeg håper at dere tar turen innom oss, vi kan ditt dyr! Vi er opptatt av kvalitet og kompetanse til riktig pris. Du og ditt dyr er alltid velkommen til oss hos Dyrenes Venn
Med vennlig hilsen
Gard Daniel Isaksen
Adm. Direktør Dyrenes Venn