Da var juletiden her igjen, tiden for god mat og hygge for to og firebente.

Julen kan for mange også oppleves som økonomisk krevende og vi i Dyrenes Venn forstår det godt. For oss er god dyrehelse det viktigste og det at vi tilbyr våre tjenester til riktige priser. Vi håper dette gjør at terskelen for å ta dyret med til dyrlegen blir lavere, også nå i julen. Med vårt fokus håper vi at flere får mulighet til å ta dyret sitt til veterinær, og vi håper dette resulterer i bedre dyrehelse. Med riktige priser, høy kvalitet og kompetanse håper vi å gi deg som dyreeier en litt hyggeligere juletid.

Jeg minner også om at julen er en periode hvor dyrlegen opplever å få inn mange syke dyr. Veterinær Juni Langen har skrevet en anbefaling til deg som dyreeier om hva kjæledyret ditt bør unngå å få i seg i forbindelse med julen. Juni har skrevet denne artikkelen for å hjelpe deg som kunde slik at du kan unngå å ringe vår vakttelefon i løpet av julen på grunn av forgiftning og sykt dyr.

Det er også viktig å være bevisst på at mye restemat kan føre til økt inntak av kalorier og fett, noe som igjen kan føre til overvekt. Her vil jeg anbefale deg å ta en prat med din veterinær.

Mange hunder og katter opplever nyttårsaften som en traumatisk opplevelse. I artikkelen under kan du lese anbefalinger og råd for hvordan du kan bidra til at kjæledyret ditt får en fin nyttårsfeiring.

Jeg vil benytte anledningen til å takke for at du bruker den norske veterinærkjeden Dyrenes Venn. I 2018 vil arbeidet fortsette mot god dyrehelse til riktig pris med fokus på kvalitet og kompetanse.

Jeg håper at dere tar turen innom oss, vi kan ditt dyr!

Ha en riktig god jul og et godt nytt år.

Gard Isaksen, Administrerende Direktør Dyrenes Venn