For oss i Dyrenes Venn har vi dyrene i fokus. Mange hunder og katter har av forskjellige grunner behov for å stå på et fôr som bidrar til at leddene i kroppen fungerer som de skal.

Frem til 15 juni 2019 har vi kampanjetilbud på Mobility C2P+ . Du som kjæledyreier får hele 15 % rabatt på alt av Mobility C2P+ fôr til hund og katt, i tillegg til at hundeeier får med et brett Mobility våtfôr ved kjøp av 12 kg tørrfôr.

Lurer du på om din hund kunne hatt godt av å gå på Mobilityfôr kan du enten lese om fôret her eller snakke med en av oss i klinikkene.

Info om Mobility:

Mobility C2P+ bidrar til å fremme bevegelighet og støtter leddfunksjonen hos hunder. Anbefal f.eks. Mobility tørr- og våtfor til hunder som har fått utført ortopedisk kirurgi eller til hunder med nedsatt lyst til bevegelse som følge av leddsmerter.

Mobility C2P+ egner seg til alle hunder, som har problemer med leddene, uansett rase og størrelse. Det er blitt bevist at den unike sammensetningen av gurkemeie, hydrolyseret kollagen og polyfenoler fra grønn te gjør en forskjell i en langsiktig behandling av leddlidelser.

Besøk en av våre klinikker i dag!