Personvernerklæring

Personvernerklæring2018-08-13T09:53:34+00:00

og opplysninger om bruk av informasjonskapsler (cookies)

Denne personvernerklæringen forteller hvordan Dyrenes Venn samler inn og bruker personopplysninger. Målet er å gi deg overordnet informasjon om vår behandling av personopplysninger.

Når samler Dyrenes Venn inn personopplysninger?

Vi behandler i hovedsak opplysninger som du har gitt til oss dersom du bestiller time, søker jobb hos oss eller sender oss en e-post.

Vi samler også informasjon om de som besøker våre nettsider. Ved å hente informasjon og/eller benytte tjenester på våre nettsider, samtykker du i at det settes informasjonskapsler i din nettleser, i og med at de fleste nettlesere er innstilt slik at de automatisk aksepterer cookies. Dersom du ikke vil akseptere vår bruk av cookies, kan du trekke tilbake ditt samtykke ved å endre innstillingene i nettleseren. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at dette kan medføre redusert brukeropplevelse. Dette samtykket er i tråd med datatilsynets samtykkekrav.

Hva registreres når du bruker nettsiden vår?

Webanalyse

Vi bruker statistikkverktøyet Google Analytics på våre nettsider. Dataene som samles inn er basert på cookie- og IP-informasjon.

  • Google Analytics setter en 1.partscookie hos alle besøkende på nettstedet.
  • Google oppbevarer bruker- og hendelsesdata i 26 måneder. Denne perioden tilbakestilles ved ny aktivitet, f.eks. ved at brukeren besøker nettstedet på nytt.
  • Dataene som lagres omfatter ikke User-ID.
  • Det vil ikke være mulig for Dyrenes Venn å koble disse dataene mot f.eks. din e-postadresse eller annen personidentifiserbar informasjon.

Annen cookiedata

Nettsiden har sporingskode fra Facebook (Facebook piksel). Facebook-pikselen samler inn 5 typer data. Dette inkluderer IP-adresse, Facebooks egen cookie og hendelser som brukeren gjør (konverteringer).

Pikselen støtter også innsamling av egendefinerte data som konverteringsverdi, i tillegg til såkalt “Avansert matching” med e-post, adresse mm. Egendefinerte data og Avansert matching er ikke aktivert på dyrenesvenn.no.

Dyrenes Venn bruker sporing via Adform-pikselen. Denne samler inn flere typer data. Dette inkluderer IP-adresse, lokasjon (enten fra IP eller via app), url fra websiden, browser-type, device informasjon, dato og tidsinformasjon.

Gjennom Adform kan Dyrenes Venn kombinere disse dataene med andre tredjepartsleverandører, for full oversikt se Adform.com.

Chat

Vi benytter chattetjenesten Olark på vår nettside for å kunne gi deg som besøkende en bedre brukeropplevelse. Vi lagrer en kopi av alle henvendelser. Vi ber derfor om at du ikke oppgi sensitiv informasjon i vår chat. Olark er tilsluttet Privacy Shield-ordningen for sikker lagring og oppbevaring av data.

Timebestilling – Kundeopplysninger i WordPress

  • Dataene omfatter blant annet, men er ikke begrenset til navn, e-postadresse, adresse, telefonnummer, og innhentes via bestillingsskjemaet på nettsidene
  • Dataene lagres på server hos ProISP, sikret med SSL-teknologi. All informasjon videresendes fra server via SMTP-e-post.
  • Dataene lagres i inntil 5 år
  • Dyrenes Venn vil kun oppbevare dataene, og aldri dele denne med 3.part med mindre behandlingsansvarlig krever dette.

Hva brukes opplysningene til?

Vi bruker personopplysninger til følgende formål:

For å utarbeide statistikk og forstå markedstrender

Via Google Analytics utarbeider vi anonym statistikk som hjelper oss å forstå hvordan hjemmesidene brukes. Eksempel på slik statistikk kan være informasjon om hvilke sider som er mest besøkt, hvor brukerne kommer fra og på hvilke tidspunkter sidene er mest besøkt.

Målrette og personalisere markedsføring

Dyrenes Venn bruker informasjon fra Facebook piksel, Google Analytics og Adform til målretting og tilpassing av annonser

Vil du ikke motta personaliserte Facebook-annonser kan du melde deg av her: https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen

Avmelding fra Adform: https://site.adform.com/privacy-policy-opt-out/
Avmelding fra Google: https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=no

Hvem har tilgang til opplysningene?

Dyrenes Venn deler i noen tilfeller personopplysninger med andre selskaper som utfører tjenester på våre vegne.

  1. a) Når andre utfører tjenester på våre vegne

For eksempel vårt mediebyrå som bistår oss med å drive målrettet markedsføring samt lage kampanjer.

  1. b) Ved mistanke om lovbrudd

Vil informasjon kunne utleveres til offentlige myndigheter etter begjæring. Vi vil også kunne utlevere informasjon ved mistanke om svindel, eller informasjon som er nødvendig for å avklare konkrete tvister.

Du har rett til å vite hva vi vet om deg

Du har rett til innsyn i hvilke personopplysninger vi har registrert på deg, og du kan når som helst ta kontakt med oss for å få en slik oversikt. Vi svarer deg senest innen 30 dager etter at du har tatt kontakt, og det er kostnadsfritt for deg.

Si gjerne i fra

Dersom du mener at vi har brutt personvernregelverket har du mulighet til å klage til Datatilsynet.

Har du spørsmål om Dyrenes Venns retningslinjer for personvern og/-eller personopplysningene, ring oss på 22 12 00 00.

Oppdaterte vilkår

Dyrenes Venn forbeholder seg retten til med jevne mellomrom å kunne oppdatere eller endre personvernerklæringen. Denne erklæringen ble sist oppdatert 11.07.2018.

+