Nyhetsbrev

Nyhetsbrev 2018-02-23T09:47:10+00:00

Dyrenes Venn sender ut flere nyhetsbrev hvert år med spennende info fra bransjen, faglige artikler og kampanjer.

I hele 2018 kommer vi også til å trekke ut 3 nyhetsbrev-mottakere som vinner en gratis vaksine til sin hund eller katt ved en av våre klinikker, til en verdi av 450 kroner. (Les mer nederst i denne artikkelen).

Som mottaker av våre nyhetsbrev mottar du:

  • Kampanjer fra Dyrenes Venn
  • Spennende nyheter fra vår bransje
  • Nyheter fra Dyrenes Venn kjeden
  • Info om hvem som har vunnet gratis vaksine i det respektive nyhetsbrevet.

Hvorfor innhenter vi samtykke?
I mai 2018 trer EUs nye personvernregler (GDPR) i kraft, også i Norge. Disse gir borgerne flere rettigheter, samtidig som bedrifter får større ansvar for personvern. Dyrenes Venn kjeden er sitt ansvar bevisst, og vi henter derfor inn samtykke fra våre kunder slik at ingen mottar nyhetsbrev fra oss etter 25. mai uten å ha gitt oss aksept.
Med vennlig hilsen
alle oss i Dyrenes Venn

 

Vi trekker ut 3 mailadresser fra dere som har sagt ja til å motta nyhetsbrev fra oss etter 25. mai pr nyhetsbrev resten av året. I nyhetsbrevene vil vi ha trukket ut 3 vinnere som selv kan se at de har vunnet ved at vi legger inn vinnernes mailadresser på denne måten: p**t@dy**n.no. Hvis du ser at du har vunnet, vil det stå at du skal sende en mail til en oppgitt mailadresse med info om hvilken klinikk du ønsker å ta vaksinen i. Mer info får du da som svar på den mailen.