Ledige stillinger

Ledige stillinger 2018-04-04T14:03:28+00:00

Her kan du se hvilke stillinger vi har utlyst nå:

Dyrenes Venn Sinsen søker dyrepleier i 100% fast stilling

Dyrenes Venn Sinsen Dyreklinikk tilbyr nå en spennende stilling som dyrepleier. Dyrenes Venn er en kjede i stadig vekst. Avdelingen på Sinsen er den største klinikken i kjeden og kan by på godt og trivelig arbeidsmiljø. Klinikken er moderne og godt utstyrt, der vi kan tilby de fleste behandlinger innen smådyrmedisin. Vi er lokalisert sentralt på Sinsen, ca 5 minutters gange fra Sinsen T-bane.

Vi søker en autorisert dyrepleier som er engasjert, utadvendt og pliktoppfyllende, som liker å jobbe i team, men som også har gode evner til å jobbe selvstendig. Du må trives i en hektisk hverdag med håndtering av telefoner, kunder, pasienter, tannrens, anestesi osv. Vi har særlig fokus på kundeservice, der godt humør og omtanke for folk og dyr vektlegges.

Stillingen inngår i vaktturnus i ukedager og etter oppsatt turnus i helger.

Søknadsfrist: snarest

Søknad og CV sendes til soknader@dyrenesvenn.no. Ved spørsmål; kontakt Administrativ Leder Regine Johansen Rød på tlf. 920 90 996

Tiltredelse: etter avtale.

Søknadsfrist

26.04.2018

Kontaktperson

Regine Johansen Rød

Dyrenes Venn Sinsen

Trondheimsveien 184

0570 Oslo

Dyrenes Venn Eiker søker veterinær i 100% fast stilling.

Kjeden Dyrenes Venn har to klinikker i Drammen, en i Østfold og tre i området rundt Oslo. Tilsammen har vi nå rundt 80 ansatte fordelt på alle klinikkene.

Dyrenes Venn Eiker er en veletablert smådyrklinikk med beliggenhet i Nedre Eiker, like nord for Drammen. Klinikken har meget stort kundegrunnlag og er i stadig vekst. Topp moderne lokaler og høy kompetanse.

Vi søker bredt og ønsker oss en veterinær som har noen års erfaring fra veterinæryrket. Det kan også være aktuelt med ambisiøse personer som ikke har lang fartstid, slik at nyutdannede oppfordres til å søke.

Videre ønsker vi en person som er utadvendt, serviceinnstilt og som liker å jobbe i et hektisk miljø og som ønsker å videreutvikle seg. Har du et spesialfelt eller ønsker om å få det, er vi selvfølgelig meget interessert i å høre fra deg.

Arbeidssted vil være ved Dyrenes Venn Eiker, men noe reisevirksomhet til klinikken i Strømsø må påregnes ved behov. Dyrenes Venn Strømsø er en klinikk med beliggenhet sentralt i Drammen. Klinikken satser stort og er i sterk vekst, og trenger derfor mer arbeidskraft.

Konkurransedyktige betingelser.

Søknadsfrist: snarest

Søknad og CV sendes til soknader@dyrenesvenn.no

Ved spørsmål; kontakt Administrerende Direktør Gard Isaksen på mob. 917 67 294.

Ledig fast 100% stilling som veterinær ved Dyrenes Venn Sarpsborg dyreklinikk

Dyrenes Venn Sarpsborg søker veterinær til 100% fast stilling.

Sarpsborg ligger i Østfold fylke og er en by med 55 000 innbyggere som ligger tett inntil Fredrikstad som er Østfolds største by med 80 000 innbyggere. Området har tilgang på alle fasiliteter og ligger nært knyttet til Sverige, helt sør i Norge.

Vi søker bredt og ønsker oss en veterinær som har noen års erfaring fra veterinæryrket. Det kan også være aktuelt med ambisiøse personer som ikke har lang fartstid, slik at nyutdannede oppfordres til å søke. Dyrenes Venn kjeden har to klinikker i Drammen, en i Østfold og tre i området rundt Oslo. Tilsammen har vi nå rundt 80 ansatte fordelt på alle klinikkene.

Dyrenes Venn Sarpsborg Dyreklinikk er en smådyrklinikk med mange forskjellige kasus og et stort utviklingspotensial. Klinikken er godt utstyrt med en sentral beliggenhet. På nåværende tidspunkt er det ansatt tre veterinærer og tre dyrepleiere/assistenter ved klinikken.

Stillingen vil bestå av både kirurgiske og polikliniske oppgaver. Det er utviklingsmuligheter for den rette personen både på DV Sarpsborg Dyreklinikk og innad i kjeden.

Vi ser etter personer som er utadvendte, service innstilte og som liker å jobbe i et hektisk miljø og som ønsker å videreutvikle seg.

Har du et spesialfelt eller ønsker om å få det, er vi selvfølgelig meget interessert i å høre fra deg. Meget gode lønnsbetingelser for riktig person.

Søknadsfrist: snarest

Søknad og CV sendes til soknader@dyrenesvenn.no. Ved spørsmål; kontakt Administrerende Direktør Gard Isaksen på mob 917 67 294.

Sarpsborg ligger i Østfold fylke og er en by med 55 000 innbyggere som ligger tett inntil
Fredrikstad som er Østfolds største by med 79 000 innbyggere. Området har tilgang på alle
fasiliteter og ligger nært knyttet til Sverige, helt sør i Norge.

Dyrenes Venn kjeden har to klinikker i Drammen, en i Østfold og tre i området rundt Oslo.
Tilsammen har vi nå rundt 80 ansatte fordelt på alle klinikkene.

Dyrenes Venn Sarpsborg Dyreklinikk er en smådyrklinikk med mange forskjellige kasus og et
stort utviklingspotensial. Klinikken er godt utstyrt med en sentral beliggenhet. For tiden
jobber det to veterinærer og to assistenter ved klinikken. Klinikken vokser fort, og vi søker
dermed nye medarbeidere til vårt team.

Vi søker en dyrepleier som er engasjert, utadvendt og pliktoppfyllende, som liker å jobbe i
team, men som også har gode evner til å jobbe selvstendig. Du må trives i en hektisk hverdag
med håndtering av telefoner, kunder, pasienter, tannrens, anestesi etc. Vi har særlig fokus på
kundeservice, der godt humør og omtanke for folk og dyr vektlegges.

Søknadsfrist: snarest

Søknad og CV sendes til soknader@dyrenesvenn.no.

Ved spørsmål; kontakt Administrativ Leder Regine Johansen Rød på tlf. 920 90 996

Dyrenes Venn Sinsen Dyreklinikk søker ny veterinær til vårt team.

Dyrenes Venn kjeden har to klinikker i Drammen, en i Østfold og tre i området rundt Oslo. Tilsammen har vi nå rundt 80 ansatte fordelt på alle klinikkene. Dyrenes Venn er en kjede i stadig vekst.

Klinikken på Sinsen er den største klinikken i kjeden og kan by på godt og trivelig arbeidsmiljø. Klinikken er moderne og godt utstyrt, der vi kan tilby de fleste behandlinger innen smådyrmedisin.

Vi er lokalisert sentralt på Sinsen, ca 5 minutters gange fra Sinsen T-bane.

Dyrenes Venn Sinsen Dyreklinikk tilbyr nå en spennende stilling som veterinær i 100% fast stilling. Vi søker bredt og ønsker oss en veterinær som har noen års erfaring fra veterinæryrket. Det kan også være aktuelt med ambisiøse personer som ikke har lang fartstid, slik at nyutdannede oppfordres til å søke.

Vi ser etter personer som er utadvendte, service innstilte og som liker å jobbe i et hektisk miljø og som ønsker å videreutvikle seg. Har du et spesialfelt eller ønsker om å få det, er vi selvfølgelig meget interessert i å høre fra deg.

Gode lønnsbetingelser for riktig person.

Søknadsfrist: snarest

Søknad og CV sendes til soknader@dyrenesvenn.no.

Ved spørsmål; kontakt Administrerende Direktør Gard Isaksen på mob 917 67 294.

Andre Stillinger

Send oss gjerne en åpen søknad om du er på jakt etter stilling i dyreklinikk. Vi er en stor kjede i vekst og er alltid på jakt etter gode kandidater.

Søknad og CV sendes til soknader@dyrenesvenn.no

Ved spørsmål; kontakt Administrerende Direktør Gard Isaksen på mob. 917 67 294.