Her kan du se hvilke stillinger vi har utlyst nå:

Tittel: Veterinær

Stillingstype: Fast stilling

Ledig fast 100% stilling som veterinær i Sarpsborg

Sarpsborg ligger i Østfold fylke og er en by med 55 000 innbyggere som ligger tett inntil Fredrikstad som er Østfolds største by med 80 000 innbyggere. Området har tilgang på alle fasiliteter og ligger nært knyttet til Sverige, helt sør i Norge.

Dyrenes Venn kjeden har to klinikker i Drammen, en i Østfold og tre i området rundt Oslo. Tilsammen har vi nærmere 100 ansatte fordelt på alle klinikkene.

Dyrenes Venn Sarpsborg Dyreklinikk er en smådyrklinikk med mange forskjellige kasus og et stort utviklingspotensial. Klinikken ble renovert i 2018, og er moderne og godt utstyrt klinikk med en sentral beliggenhet. For tiden jobber det to veterinærer, tre assistenter og en resepsjonist ved klinikken. Stillingen vil bestå av både kirurgiske og polikliniske oppgaver. Det er utviklingsmuligheter for den rette personen både på DV Sarpsborg Dyreklinikk og innad i kjeden.

Vi søker bredt og ønsker oss en veterinær som har noen års erfaring fra veterinæryrket. Stillingen er i utgangspunktet tiltenkt en veterinær som kan ta et faglig ansvar på klinikken. Det kan også være aktuelt med ambisiøse personer som ikke har lang fartstid, slik at nyutdannede oppfordres til å søke.

Vi ser etter:

  • Veterinær med autorisasjon og erfaring fra smådyrpraksis, men vi oppfordrer også nyutdannede til å søke.
  • Gode norskkunnskaper
  • Motivert, gode samarbeidsevner og trives i en hektisk hverdag

Vi tilbyr:

  • En spennende fast 100% stilling i en ny og velutrustet klinikk
  • Engasjerte og dyktige kolleger
  • Spennende og varierte arbeidsdager
  • Gode utviklingsmuligheter og faglig påfyll
  • Mulighet til å være med å videreutvikle Dyrenes Venn Sarpsborg

Vi ønsker en person som er utadvendt, serviceinnstilt og som ønsker å videreutvikle seg. Har du et spesialfelt eller ønsker om å få det, er vi selvfølgelig meget interessert i å høre fra deg. Vi kan tilby svært gode lønnsbetingelser for riktig person.

Kontakt: Gard Isaksen, tlf: 91767294 og e-post: soknader@dyrenesvenn.no

Dyrenes Venn Sinsen Dyreklinikk tilbyr nå en spennende stilling som dyrepleier. Dyrenes Venn er en kjede i stadig vekst. Avdelingen på Sinsen er den største klinikken i kjeden og kan by på godt og trivelig arbeidsmiljø. Klinikken er moderne og godt utstyrt, der vi kan tilby de fleste behandlinger innen smådyrmedisin. Vi er lokalisert sentralt på Sinsen, ca 5 minutters gange fra Sinsen T-bane.

Vi søker en autorisert dyrepleier som er engasjert, utadvendt og pliktoppfyllende, som liker å jobbe i team, men som også har gode evner til å jobbe selvstendig.  Du må trives i en hektisk hverdag med håndtering av telefoner, kunder, pasienter, tannrens, anestesi med mer. Vi har særlig fokus på kundeservice, der godt humør og omtanke for folk og dyr vektlegges.

Hos Dyrenes Venn vil du få mulighet til å utvikle din faglige kompetanse og du vil jobbe på en svært moderne og velutstyrt klinikk med fokus på faglig behandling. Vi skal satse på våre ansatte og du vil få gode muligheter til faglig og karriere utvikling.

Vi tilbyr:
 Fast 100% stilling ved Dyrenes Venn Sinsen Dyreklinikk
 Gode betingelser og gode utviklingsmuligheter med faglig påfyll
 Spennende og varierte arbeidsdager

Kvalifikasjoner:
 Autorisert dyrepleier
 Gode norskkunnskaper
 Ønskelig med noen års arbeidserfaring, men vi oppfordrer også nyutdannede til å søke.

Personlige egenskaper:
 Du er en motivert dyrepleier som trives i en hektisk hverdag
 Du er løsningsorientert og lærevillig
 Du yter god service og er kvalitetsbevisst
 Du er strukturert

Stillingen inngår i vaktturnus i ukedager og etter oppsatt turnus i helger.

Søknadsfrist: snarest

Søknad og CV sendes til soknader@dyrenesvenn.no.

Ved spørsmål; kontakt Administrativ Leder Regine Johansen Rød på tlf. 920 90 996

Tiltredelse: etter avtale.

Andre Stillinger

Send oss gjerne en åpen søknad om du er på jakt etter stilling i dyreklinikk. Vi er en stor kjede i vekst og er alltid på jakt etter gode kandidater.

Søknad og CV sendes til soknader@dyrenesvenn.no

Ved spørsmål; kontakt Administrerende Direktør Gard Isaksen på mob. 917 67 294.