Sarpsborg

Sarpsborg 2017-11-03T14:46:44+00:00

Om klinikken

I desember 2016 gikk TAM Dyreklinikk/Borgvet inn i Dyrenes Venn kjeden og byttet navn til Dyrenes Venn Sarpsborg.

Som det siste tilskuddet i Dyrenes Venn ønsker vi både kunder og ansatte velkommen inn i Dyrenes Venn-kjeden. Dyrenes Venn har som mål å være den rimeligste på pris og beste på kvalitet og kompetanse i hele Østfold.

Hos oss er hensyn til dyrenes vel og ve en meget viktig faktor. Våre dyr er våre nærmeste og trenger det beste.

Vi i Dyrenes Venn skal være en dyreklinikk for alle. Vårt mål er å være den ledende dyreklinikken i Østfold, med åpen kontakt med våre kunder og samarbeidspartnere. Dyrenes Venn-kjeden har nå avdelinger over store deler av Østlandet, og har vært en formidabel suksess for våre brukere.

Nå står Østfold for tur og vi ønsker alle hunder, katter og andre dyrearter hjertelig velkommen til fremtidens dyreklinkk.

I tiden som kommer vil klinikken etterhvert ta mer og mer form av å være en del av Dyrenes Venn.

Foreløpig er klinikken fortsatt tilgjengelig på sarpsborg@dyrenesvenn.no

Telefonnummer: 69 61 25 17

Du kan også benytte vårt bestillingsskjema, men på grunn av stor pågang i klinikken anbefaler vi deg å ringe oss dersom du ønsker time samme dag eller tidlig neste morgen.

Åpningstider

Mandag: 10:00 – 18:00
Tirsdag: 10:00 – 18:00
Onsdag: 10:00 – 20:00
Torsdag: 10:00 – 18:00
Fredag: 10:00 – 18:00
Lørdag: stengt
Søndag: stengt

Ta kontakt

Klokkergårdveien 31
1711 Sarpsborg

69 61 25 17
sarpsborg@dyrenesvenn.no

Bestill time

Tjenester vi tilbyr

Vi er best på pris!

Med jevne mellomrom gjør norske medier prissjekker av dyreklinikker i Norge. Her kommer vi best ut av alle klinikker. Med kvalitet og kompetanse i fokus ønsker vi også å tilby konkurransedyktige priser.

Se våre priser

Aktuelt

Dyrenes Venn på Dogs4All

Tekst: Gard Daniel Isaksen Årets store hundefest er Dogs4all, Skandinavias største hundemesse og høydepunktet for mange dyreelskere. Messen finner sted på Norges Varemesse i Lillestrøm helgen 17. til 19. november. Vi er tilstede på messen [...]

Hvorfor skal jeg kastrere katten min?

Dersom katten ikke skal brukes i avl, kan det være flere gode grunner for å kastrere den.  Det er gunstig både for kattens egen helse, men også for samfunnet ved at antallet uønskede paringer og [...]

  • Gard Daniel Isaksen

Vi er en norsk dyreklinikk-kjede, det er vi stolte av.

Gard Daniel Isaksen Som leder av Dyrenes Venn varmer det å tenke over vårt fokus på god dyrehelse til riktig pris. Kjeden vår jobber for at det skal bli lavere terskel for å [...]

Her finner du oss

Adresse

Klokkergårdveien 31,
1711 Sarpsborg

Telefon
Epost