Det gjør meg stolt av å være Administrerende direktør i Dyrenes Venn, en dyreklinikk kjede hvor fokuset er god dyrehelse til riktig pris.

Før jeg kom til Dyrenes Venn var det finansbransjen som opptok meg og etter at jeg valgte å skifte bransje har jeg brukt mye tid på å tenke over hva det betyr for meg som dyreeier og kollega å tilby veterinærtjenester til riktig pris

Som dyreeier er det liten tvil om at jeg verdsetter høyt det å ha muligheten til å ta hunden eller katten min til veterinær og samtidig oppleve solid kompetanse, god kvalitet og alt dette til riktig pris. Jeg tror ikke jeg er alene om å tenke det.

Jeg har på mine turer med Milo, hunden min, truffet hundeiere og katteeiere opptatt av å ha muligheten til å gå til veterinæren. Jeg har fremdeles til gode å møte en eneste dyreeier som ikke har hørt om Dyrenes Venn Sinsen Dyreklinikk, og som ønsker å betale mer enn nødvendig. Det forstår jeg veldig godt.

Som ansatt i Dyrenes Venn er det med stolthet at jeg tenker på den innsatsen som vises hver eneste dag i våre klinikker. Her møter kundene svært kompetente og dyktige kollegaer som lever for å hjelpe dyr, hver eneste dag og til riktig pris.

Vi i Dyrenes Venn har nå ekstra fokus på tannhygiene og det vil vi skal komme deg til gode som dyreeier. Vi reduserer nå prisen på tannsjekk i august og deler av september.

Jeg håper at mange av dere jeg har pratet med på mine turer med Milo og dere som leser vårt nyhetsbrev vil finne turen til en av våre klinikker.

Her vil dere treffe dyktige kollegaer som bryr seg om deg og dyret ditt.

Jeg håper vi sees.

Dyrehilsen fra

Gard Daniel Isaksen

Administrende Direktør i Dyrenes venn